2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
én is erre tippelek, mármint, hogy van az a pénz, amiért ajánlgatják...
hát ez az!
Még ők maguk sem tudják mit akarnak!
Tényleg túl nagyfeneket kerítenek a dolgnak szerintem,én még mindíg inkább a nem oltás felé hajlok!
Az én dokim is néhány hete még hárított,most meg hirtelen már nagyon favorizálja!Lehet ez jutalékos rendszerben működik??:-))
Ok! Köszi! Akkor megnyugodtam, mert valamelyik nap kénytelen voltam bevenni egy algopyrint, mert már nagyon szenvedtem a fejemmel. Én is úgy emlékeztem, hogy ha muszáj egyet-egyet be lehet venni. Csak nem voltam benne biztos.
Na most mennem kell!
Sziasztok!
a fejfájásra azt mondta, hogy amennyiben nem állandó... akkor algopirint be lehet szedni. Azt modnta, hogy 1-2 tabletta nem a világ... lázcsillapításra is szintén jó az algo :))
Az enyém is az elején kézzel lábbal ellenezte... na most kb. 2 hete felhívott, hogy mikor oltatom magam, mert nagyon fontos... nem lehet a dokikon kiigazodni...
Azt nem mondta, hogy milyen lázcsillapítót lehet szedni, ha úgy alakul? Vagy pl. fejfájásra mit lehet szedni?
a vírus 16. hét utáni szövödménye lehet, már ha a kismama túléli... a baba vagy koránszületik (nagyon korán), vagy vak lesz... na ezért is beoltatom magam
nekem ma azt mondta, mivel rákérdeztem, hogy oké mellékhatás a hőemelkedés, vagy esetleg láz, de nem ez az amit el akarunk kerülni? Azt mondta, hogy ha az oltástól 1-2 napig lázcsillapítót kell szedni, az nem árt annyit a babának, mint pl. egy 39-40 fokos láz, ami 1 hétig is simán elhúzodhat, pláne, ha a tüdőgyúszi az elsőszámú szövödmény
Értem! Köszi szépen!
Az a baj, hogy a múltkorában az én nőgyógyászom még nagyon ellene volt. Most újra megkérdezem holnap.
Nekem a 16. mondta a genetikus, úgymond a "nagy" genetikusunk :))
Szia!
Én még mindíg nem döntöttem el,h. mi legyen,de ma voltam nőgyógyásznál és Ő nagyon híve az oltásnak,pártolja a dolgot!
Köszi szépen az információkat! Én is gondolkodom rajta, de egyelőre nem tudom. Most ezzel egy kicsit megnyugtattál. Én meg olyat is hallottam, hogy a 20. hét után lehet nyugodtan. Akkor már a 16. hét után is? Mert én még csak 15 hetes vagyok.
holnap megyek kiváltani a receptet és pénteken kapom meg az oltást :) ma voltam genetikai tanácsadáson és megkérdeztem a dokit. Azt mondta, hogy a 16. hét után semmilyen mellékhatása nincs a bébire, sőt az én antitesteim által ő is védett lesz. Azt mondta, hogyha mutálódik is a vírus azt nem tudják garantálni, hogy nem kapom el, azonban a lefolyása sokkal enyhébb lesz - gondolt itt a lázra, ami ugyebár minket fenyeget. azt mondta, hogy hőemelkedés, izomfájdalom, gyengeség lehet a mellékhatása, majd meglátjuk :)
Köszi szépen! Akkor majd megpróbálom elkapni őket! :)
Halimoék oltatják magukat,majd tőle kell megkérdezni és asszem wuppie is,de ebben nem vagyok biztos!
Sziasztok lányok!
Valaki itt közületek beoltatta már magát a H1N1-es védőoltással? Csak mert mintha azt olvastam volna, hogy valaki készül beoltatni magát. Volt valami mellékhatása?
Én jövőhéten megyek hozzá,ez lesz a második találkozásunk márhogy kismamaként,aztán ezután már Ő fog jönni hozzánk!
Köszönöm szépen a sütit :-) Jól kezdődött a napom :-)
Az én védőnőm egyelőre nem jelezte, hogy ki akarna jönni hozzánk, én meg nem invitáltam :-) Bár még van ideje :-)
Sziasztok újra:)
Volt a védőnő..szegényke megázott, mert elfújta a szél az ernyőjét és eltört:)
Nem sokáig volt itt..
Kifaggattam gyorsan, hogy mire számítsak hétfőn..de csak annyit mondott, hogy ez csak egy elbeszélgetés
lesz, ha esetleg olyan lesz a doki csinál egy UH is.
Majd a szerdai genetikai UH fontosabb!
Nokli..ez jó nagyon..mármint az értéked:)
Én is kapok mindig UH hang képet a picurról..már van 3 db:)
Semmi gond!:)
Annak a dokinak,akihez én járok sajna nincs a magánrendelésén ultrahang,ezért az sztk-ba járok,oda szoktak beutalni. Azért jó,ha kapsz mindig képet. Legalább látod hónapról-hónapra mindig,hogy mekkorát nőtt a picur.:)))
Gratula az eredményekhez!!! :-)
Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, de dolgoztam, és most van egy kis időm bekukkantani :-) Igen, a doki a magánrendelésében csinálja meg az UH-ot. Havonta egyszer akar látni, és akkor van vizsgálat, kérdezz-felelek /általában én kérdezek :-)/, és UH, így folyamatosan kapjuk a felvételeket, fotókat, dvd-t.
Jesszusom, ti aztán pörögtön itt a fórumon, reggel beköszöntem, utána mennem kellett dolgozni, most visszajövök és oldalakat kell visszalapoznom :-)))) Na, akkor kezdem :-) Ha valaki mostanában ebédel, akkor jó étvágyat!
Majd ha látom holnap a papírt, megírom a mértékegységet is! :)
A telefonba nem értettem mit mondott csak a számokat írtam fel gyorsan.
A neten láttam ngml és a mom-t.
Igen én is hallottam, hogy labortól, de intzéménytől is függ, hogy mennyi a jó. Holnap tudom majd csak meg hivatalosan, most csak bediktálták, én meg megnéztem a neten, de remélem a doktornő is hasonló véleményen lesz, hogy ez rendben van! :)
nekem is ezt az értéket mondta a védőnő (0,7-2,5).
de mi az a másik mértékegység?
További ajánlott fórumok: