2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
de az most kevés..ezt már nekem is mondta a doki!
Én most egyenlőre szedem a béres-cseppet..aztán majd meglátom!
Van már eredményed?
Biztos meglesz mire mész UH-ra!
Én szerdán voltam AFP-n..és a védőnő azt mondta lehet hogy hétfőre már meglesz az eredmény..ha mégsem akkor majd telefonál ha már nála van, mert szerdán nekem is mennem kell genetikai UH-ra..oda meg kérik!
Lehet hogy igazad van..de én nem tudtam nyugodtan aludni ha nem hallottam a szuszogását:)
Mi is külön tettük az elején..de nem bírtam ki, hogy ne lássak rá a picire ha felébredek..
Nálunk mindkét gyereknél addig egy szobában voltunk a kicsivel amíg már nem mászott..ez kb.8-9 hónapos koráig volt!
Aztán áttettük a kiságyat a gyerekszobába..és ha esetleg felébredt a picur akkor kimászott és átjött!
Én kiszedtem neki 2 pálcát a kiságyból így tudott közlekedni:)
Viszont sosem hagytam hogy a mi ágyunkban aludjon bármelyik is!!
Amúgy lehet ez a helyes út... Eleinte egy szobában (főleg ha első baba és a szülő emiatt nyugtalan) de később mindenképpen külön. Én nem tudom még, mert nincs tapasztalatom, de körülöttem 2 párnak is tropára ment a kapcsolata a gyerekek miatt. Az egyik párnál a mami még mindig külön szobában alszik a 2,5 éves fiával (és apa is külön), a másikék meg nem tudnak még elmenni otthonról se mert a 3 éves kissrác senkivel nem hajlandó maradni csak anyával...
Mindenesetre nem vagyok önző, de szerintem nem szabad, hogy a házasság rovására menjen a dolog...
nálunk velünk alszik majd, hely hiányában is, meg szerintem nem lennék nyugodt, ha nem aludna velem egy helyen. Én inkább a közöttünk alvását szeretném elkerülni, mert azt hallom úton útfélen, h abból nincs kiút :P
Nálunk a tesóméknál simán átszoktatták később mind a két gyerkőcöt, persze egy ágyban szinte soha nem aludtak
Na kész lett a nagy frizkó:). Kérdés, hogy vajon az én göndör loknijaimat mennyre fogja megviselni a babó érkezése...El se tudok képzelni magamnak rövid hajat. majd húzok sapkát szoptatáskor:)
Nekem is megvolt az elején minden kötelező vizsgálat, EKG, fogászat, belgyógyászat, ha jól emlékszem még a 12. hétig kellett ezeket elintézni. Furcsa, hogy ahány város annyi szokás...
Más kérdés: van aki nem egy szobában alszik majd a picivel? Vagy meredek ötlet?
nem egészen:)
A kiságyba szoktatás inkább:)
Hová rohansz?:)
Hát igen..nehéz később kiszoktatni a jó meleg családi ágyból, tudják ám ők mi a jó:))
Én is megfogadtam, hogy még éjjel is inkább a fotelban fogom szopiztatni és utána a saját ágyába teszem vissza..
Mostmár kezdi megszokni a saját ágyát,de 1 éves koráig színte csak köztünk laudt,el vétve véletlen volt egy-egy éjjel mikor végig aludta az éjszakát a saját ágyában!
Mostanában egyre többször van,hogy nem kel éjjel,mondjuk 10 ből 8 szor,de ha igen,akkor bizony addig nem nyugszik,míg közénk nem rakom!
Ez egy olyan dolg,amit a következőnél tuti nem így fogok csinálni,inkább mindíg fel kelek és át viszem majd a saját ágyába!
Veled alszik a kicsi?
Én beszoktattam őket annak idején a kiságyba!
nekem mindkettővel nagy szerencsém volt..első perctől végig aludták nekem az éjszakákat!
Leghamarabb hajnali 5-6 körül ébredtek szopizni:)
Gondolom ha nem hagyod akkor sír..nem irigyellek érte!
Az én lányom még most is úgy alszik el,hogy a hajamba kapaszkodik!
Ha felriad rögtön tapogatózik a hajam után!
Míg kicsi volt,szopi közben az volt a mániája,hogy a halántékomnál tépkedte a hajamat,de szálanként meg is ritkult ott egy kicsit,de már ki jött az új haj is!
Nem tudom leszoktatni még mindíg!
nem tudod ilyenkor ha ki akarnám húzatni egy fogam..milyen érzéstelenítőt adnak?
ha jól emlékszem csak helyit..de olyan rég volt már az első terhességem, hogy nem emlékszem:)
Már tapasztaltam a fiamnál..úgy szorította annak idején hogy alig bírtam kiszedni a pici kezéből:)
Mintha az élete függött volna tőle:))
Legyen majd mibe bele kapaszkodnia!
Hajj de jó is az!!:-))