2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Nállunk is egész nap!
Nem is ismerek rá a kicsi fiacskámra!
Köszönöm!!!Én is gratulálok neked a kisfiúhoz!!!
Gondolom örültök,ha jól emlékszem te írtad,hogy csajos családotok van!!?
megelőztetek:)
egyre gondoltunk:))
Van egy táblázatunk..nem szeretnél bekerülni?:)
Ha igen írd meg Wuppienak az adatokat priviben és ő beletesz, mert ő kezeli a táblázatot:)
A hozzászólás ablak alatt találod..
Gratulálok a kislányhoz:)
kezdenek felzárkózni a csajszik:)
Sziasztok!Egy kicsit elmaradtam a fórumozással,de azért igyekeztem követni az eseményeket!
Én holnap leszek 17 hetes,most jöttünk meg a 4D-s ultrahangról,nagyon nagy élmény volt,egészséges baba,minden rendben van vele,és kislány lesz!!!Most nagy az öröm:)
És gratulálok a fiúkhoz/lányokhoz!
Köszi az aggódást..már összeszedtem minden erőmet hozzá és a doki is megnyugtatott!
Majd jövőhét szerdán jelzem ha hazajöttem:)
Viszont ha most szerdán nem tudom meg mit rejt a pocakom..akkor ott tutira megmondják:)
Nekem azt mondta a doki hogy 2 napig feküdnöm kell és pihenni!
Azt nem mondta hogy ott is pihenni kell majd utána!
Az a baj, hogy nincs kocsink..így busszal megyünk majd..a hazafelé út lesz ezek szerint kicsit rizikós.
jaj zsuzska, nem írígyellek! de jól döntöttél! és nem lesz semmi gond, majd meglátod!
zsagáért is izgultunk, gondoltunk rá erősen, és minden ok volt
Mindenesetre ha végeztél jelezz nekünk!
sziasztok lyányok!
Mi újság?? mindenki el van tűnve??
Nem megyek egyedül..jön velem a párom!
Azt nem mondták most, hogy benn kellene maradnom délutánig..annyit mondott a doki, hogy kb. 10 percbe telik a mintavétel, de UH mellett történik:)
Jah..és ha most szerdán nem derülne ki mit rejt a pocakom..akkor ők majd megmondják ott akkor:))
Sziasztok!
Elmondták a rendellenesség kockázatának %-át..és hogy miért ajánlott már ebben a korban a vizsgálat!
Aztán ..miután elmondtam a kórtörténeti előzményeimet( tumor miatti műtéteim)nagyon ajánlotta a vizsgálatot!Szóval rábeszélt a doki:)
Jövőhét szerdán megyek majd 10:40-re vissza és akkor vesznek mintát!
Aranyos volt, megnyugtatott, hogy nem kell félni..és vvégül is ő is azt mondta, hogy talán lelkileg jobban meg fog viselni, mint fizikailag!
Amúgy még beleférek időben a vizsgálatba..16. héttől a 21. hétig végzik el!!