2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Nekem 2-3 éves koromra lett látható hajam, de akkor szőke göndörke voltam, addig nekem sem volt nagyon hajam.
neked megsúgom 38-as:) de most már tényleg mindent tudsz:)
Az élmény miatt, a fájdalom nagyobb volt,de csak addig fáj,míg a császár utána gáz.
Igaz-igaz,ami késik nem múlik :-)))
Az élmény vagy a kisebb fájdalom miatt?
Köszönöm szépen,aranyos vagy!Emmának tényleg gyűrű göndör a haja,Annácskámnak ezzel szemben nincs haja vagyis nincs sok haja :-)))Ő az én kis golyófejem :-)))
Ne mondj ilyet! ami késik nem múlik, és nem csak babanaplót lehet írni!!!! Én semmilyent nem szoktam írni... mindig alábbhagy a lelkesedés.
én már mind a kettőt tudom,és a természetes szülés mellett voksolok újra és újra és újra :-)))
Ez is igaz :-)))
Hanyas is a lábad :-)
Attól függetlenül,hogy mennyire fájdalmas a szülés,egy idő múlva tényleg csak a szépre emlékeznek,és azt mondják,hogy nincs jobb érzés annál,hogy életet adhatsz egy kis csöppségnek.
Egyébként van aki a császárt is nagyon fájdalmasnak találja,bár ők általában nem tudják milyen a természets szülés.
bele is kukkantottam gyorsan a tiédbe, annyira cukik a lányaid :) mi 4en vagyunk lányok tesók :)))
Már asszem egyszer írtam, de hogy a nagyobbik lányod olyan mint egy hajas baba, gyönyörű, de mind a ketten szépek :)))
én már akkor hányba kezdhettem volna bele:((
így is csak gyűlnek az uh képek, meg a zebrás tesztek:(( elég az nekem
már mindent tudtok rólam így is:)) na jó, a lábméretemet még nem:))
Én sem voltam az,de most már tetszik :-)
Én meg nem tudok naplót írni, mindig abbahagyom, el kezdtem egyet hogy majd a baba megkapja ha nagy lesz, de alig írogatok bele. Nem vagyok egy naplóírós :)
:-(
A titok asszonya :-)))
kinek:) nincs, de nem is lesz:)) én titkolódzom:))
ige, mi is arra a következtetésre jutottunk, hogy valszeg a piros napokkal annyira b..sztat bennünket a természet, hogy hozzászokunk a fájdalomhoz, a vérhez...a rosszullétekhez, szóval mire babás lesz az ember lánya már ilyenek meg sem kottyannak neki
Nektek nincs naplótok?:-(((
Tessék csinálni :-)
Mindenben igazad van :-)))
Én az első császár után nem tudtam milyen az igazi szülés,milyen a vajúdás,most már tudom,így egy kicsit rosszabb mert már tudom,de nem hagyott rossz élményt bennem a fájdalom :-)
És a lényeg az eredmény,a babókád amikor már magadhoz öleled,mindent megért :-)
Most hogy adnom kell magamnak az inzulint a férjem azt mondta hogy ő nem tudná megtenni, pedig mindig olyan bátornak mutatja magát. Aztán most egyfolytában dicsérget :))) Mondtam neki egyszer megmérhetnénk a cukorszintjét, majdnem bekapta a fejem, hogy csak nem gondolom, ő nem meri, pedig nem fáj egyik sem. Aztán hányszor kell vérvételre menni a terhesség alatt, mégis mindenki túléli :)))
pusszedli:)) ma pont erről beszélgettünk itt az egyik férfi kollégámmal, hogy a nők mennyivel edzettebbek mint a férfiak...
köszike, aranyos vagy:)) itt volt a főnök és nem tudtam csevegni:(( de már tiszta a levegő:)
Szerintem nincs nő,aki ne félne a szüléstől!
Lehet,hogy itt előnyt élveznek a hozzám hasonlóan első babások,akik még nem tudják pontosan,hogy mire számítsanak:)Viszont azzal mindenki tisztában van,hogy egy gyermek mindent megér:)
:) szerintem én is így leszek :))) mármint hogy úgyis azt mondom képtelen vagyok rá :)))
Szia Brigi!!!
óóó semmi csak hiányoltalak :-)))
na, mi történt már, drágám?
Brigikém drága Puszi!
Éppen kezdtelek hiányolni :-)
További ajánlott fórumok: