2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Szia!
Hát sajnálom:(,de látom azért nem csüggedsz:),és ez jó!
Én is holnap megyek UH-ra:)
Szorítok!
sziasztok! Ivett nagyon vigyázz tényleg pihenj sokat!!!!
Ma voltam kreszből vizsgázni nem sikerült sajnos, de majd legközelebb ha akkor sem, majd utána... :) Az első 4 kérdés után tudtam hogy ez egy nehéz sor lesz és már előre láttam hogy nem fog sikerülni, de nem bánkódom...
Holnap megyünk a nőgyógyászhoz, jajj már nagyon várom, olyan jó lenne ha megmondaná mit rejteget a babának a lába között :))
Uhhh szegény!
Szerintem az ember azért fel tudja mérni,hogy mit bír.Természetes,hogy a kislányodat nem fogod arréb lökni,hogy most nem tudsz vele foglalkozni,gondolom elég ha csak nem rohangálsz vele...
Úgy engedtek ki a kórházból, hogy csak wc-re mehetek ki. Persze ezt nem igazán sikerül betartani, hisz itt a 2,5 éves kislányom. De a nehéz dolgokat , ami bajt okozhatnak nem csinálom, azt átvállalta a család.
Volt a kórházban egy volt osztálytársam aki már 8 hete bent fekszik és végig bent kell feküdnie a kórházban, mert mindkét méhszáj nyitva van 1 ujjnyira.
Szerintem a 4D azért elég jól rámutat a dolgokra:)
De biztos vagyok benne,hogy bármit is mondanak örülni fogsz!Én is nagyon kislányt szerettem volna,de mióta aztmondták,hogy fiú,már nem is tudnám elképzelni,hogy másképp legyen:)Na azért a szívem mélyén még mindíg van egy pici reményke,bízom benne,hogy holnap már biztosabbat tudnak mondani!:)
nekem is pont akkor született a fiam amikorra ki voltam írva vele..február 9:)
A lányom viszont 12 nappal hamarabb érkezett..őt május 26-ra vártuk és 14-én született:)
Az igen,akkor jó pontos volt a kiscsaj,és pont május 1:)
Biztos nem lesz baj!Nem is hallottam,hogy valaki ennyire betartotta volna a pihenőt,úgyhogy te mindent elkövetsz...
A 4D-s UH szerint igen, de hétfőn megyek a magzatvíz eredményért..abból tutira megtudjuk az eredményt!
remélem megerősítés lesz:)
Nekem a védőnő azt mondta, hogy 24-28 hét között kell mennem a cukorterheléses vérvizsgálatra.
Majd január elején megyek.
Köszi,rám fér:)
Mondjuk én úgy vettem észre,hogy a dokik nem igazán szeretik ezt a 3-4D-t.Inkább csak babamozinak tartják:(,de azért bízom benne,hogy minden rendben találnak.
Nem ,az előző terhességnél minden rendben volt! És végig jól éreztem magam és nagyon energikus voltam.
Május 1-re voltam kiírva akkor és pont aznap született Viki.
A nővéremnek volt így, ő 4 héttel szült korábban.
Mikor mentünk a 4D-re én nagyon izgatott voltam, hogy minden rendben lesz-e, mert ugye elsősorban 15 percig csak jól átnéznek mindent a babán(legalábbis ahová mi járunk)Még az én vesémet is. Aztán van a baba mozi:)
Szerintem megérezte a picikém, hogy én kissé izgulok, már az autóban is annyira mozgolódott a pocimban.
Szinte ahogy elkezdték nézni már mondták is , hogy "egy sima , egy fordított" :) -egy fiú, egy lány. Előző terhességnél is ott voltunk és az első drágaságunk kislány.
Ha fent van a baba szerintem a 30 perc alatt csak megmutatja magát egyszer! Szurkolok nektek, hogy így legyen!!!!!!
Sziasztok nekem is a cukorterhelés következik. Nagyon egy időben vagyunk itt sokan!
:-)
Ne félj,nem lesz gond!:)
Az előző terhességed is ilyen volt?
Köszi! Igen, már a felén túl vagyunk...:)
És ilyen "bajos" méhlepénnyel általában fennáll a koraszülés lehetősége, ami veszélyes is lehet. Legalábbis a családban 2 eset is volt, hogy 4-8 héttel hamarabb jött a baba.
Sziasztok!
Nálunk ilyenről még nem volt szó...majd jövő héten megyek a beutalóért.
A mi kórházunkba most olyan van szüléskor, hogy kell bevinni pelenkát, popsitörlőt, popsikrémet....meg még kitudja mit.Mert naponta csak 3 pelenkát adnak.
Köszönöm:)
Én is azért tarok tőle,mert eddig egy vizsgálaton sem mutatta meg a pofiját,elbújt...és ez a felvétel karácsonyi meglepi lenne a nagyiknak:(
Nektek lány lesz ugye?
Úgy kértem a gyógyszertárban hogy cukorterheléses vizsgálatra megyek..és tudták!
A tasakra ez van írva: Glucotum 75g
Nálatok nem mondta a védőnő, hogy a gyógyszertárban kell megvenni?
A miénk ott ébredezett:)
De a kis piszok hiába cirógattuk nem fordult meg, teljesen háttal feküdt szinte végig:)
A vége felé fordult picit féloldalra, de csak az arcával, de a kezét a pofija elé emelte:)
Sok sikert neked..és hogy legyen szerencséd hogy megmutatkozzon a babód:)
Holnap megyek 4D-re,és most azon töröm a fejem,hogy hogyan tudnám ösztönözni az én kis drágámat,hogy megmutassa magát.Ötletek?
Mindenkinek megmuttata magát a csöppsége elsőre?