2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Jó reggelt!
Ez így van,csak fogalmam sincs,hogy a babahordozók terén mi számít jó márkának...Ennek Nania a neve.Igazán osztályozhatnák ezeket valahogy,hogy a hozzá nem értők döntését megkönnyítsék.
Szép jó reggelt mindenkinek!!!
Hogy vagytok?
Tegnap éjjel alig aludtam valamit úgy feszült mindenem, a hasam alja meg egy kicsit begörcsölt, de ma éjjel már semmi bajom nem volt. Nem tudom de olyan fáradtnak érzem magam sokszor, állva el tudnék aludni...
Már egy csomó mindent megrendeltünk mi is, tegnap is volt egy adag, a többit már februárban és akkor kész is leszünk, már majd csak mosni kell márciusban a ruhácskákat.
www.neobaby.hu
Nagyon szép kocsik vannak itt, de iszonyat árakon...
az a12 és az a20 között vaciláltunk,aztán az a20 mellett maradtunk.A világoskék-kék kombináció.Olyan igazi babás, igaz nehezebb lesz tisztán tartani a világosság miatt de akkor is igazibb.
Nektek melyik tetszik?Lányos színekkel is gondban lennék
Nálunk is ez a befutó..de majd a jövő hónapban v márciusban!
Amúgy a tesz-vesz oldalon olcsóbban is szokott lenni, mint a vaterán..nézzd meg!
babakocsi ügyben nekünk már tuti a baby merc agat lux.
Már csak meg kell majd rendelni, de azt még később.Néztem én is mindenfelé, de ami tetszett veszett áron volt, ez pedig mindenestől egész elviselhető.Itt nálunk egy szimpla minden extra nélküli babakocsi 45.000-nél kezdődik, és ahhoz még mindent vennem kellene.
Még nincs teljesen kész, de már sokkal jobb mint volt.egész napos gyönyörködés még nem volt csak egész napos munka, de megérte!
Egyszer csak véget ér az a költözés is :-)és készülhet a babaszoba
Most bukkantam erre a babakocsira,és 46 400 ft.Nem egy nagy durr,de nézd meg,hátha...
De jóóó!Ez gyorsan ment:)
Bár már mi is itt tartanánk,de sajna ez a költözés nagyon döcögősen halad...
Ha egyszer végre a mi babaszobánk is elkészül,szerintem egésznap gyönyörködni fogok benne...
Lotti, nagyon szuper babakocsit vettetek!
Mi is nézelődtünk hétvégén, de horror árakkal találtam szembe magamat. Vagy nekem vannak túl nagy igényeim, vagy az árak vannak nagyon elszáljva.
70-80 ezernél én sem szánnék rá többet, de ami tetszett az alsó hangon is 130 volt.
Ki hogy áll a vásárlásokkal?