2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
jegyeztem, gyógyszertárban lehet beszerezni??
igazából biztos, h a stressz miatt volt, de hát azt sajnos nem mindig tudjuk elkerülni. és jó ha van egy két dolog amihez nyúlhatok.
a meleg zuhany eszembe jutott, de nem mertem volna megesküdni rá, h jót tesz
remélem nem lesz rá szükség többet
Vitaminokat szedsz?vagy valamit amivel a diéta mellett is tudod tuningolni a picit.
Drukkolok, hogy semmi gond ne legyen!
Sz.r ügy! :-(
De hogy lehet azt mérni? VAn kis szelet kenyér, meg nagy, meg mindenből más méretű
Olvasd el
A diéta miatt együtt érzek.Nem bírnám úgyhogy le a kalappal azok előtt akiknek megy.
Ez a vérnyomás még kezelhető, sőt!
Nekem magas a vérnyomásom (napi 4 dopegyt-et szedek )kevés fehérje is van a vizeletemben és estére minimálisan de vizesedem is.És így is csak intenzívebb kontrollt kíván napi minimum 2 vérnyomás mérés heti 2 vizeletvizsgálat és ha jelentősen vizesednék go a kórház.
Neked hála az égnek csak a magas vérnyomás áll fenn és az is elég későn jött elő úgyhogy nem lesz semmi gond!
Fel a fejjel!!
CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza):
BDP (fejszélesség-falcsont távolság):
THQ (mellkas átmérő):
FL (combcsonthossz):
HC (fej körfogat):
AC (has körfogat):
Bár nekem mindig TAO-t mérnek, azt nem tudom mi, de az is valami hassal kapcsolatos érték
Sziasztok!
Pihenj sokat!
Amúgy boldog szülinapot..ha jól emlékszem ma van a napja ugye?:))
Anyukád jobban van már?
Hát ez tényleg pech!
Na de a gyógyszrekkel rendben lesz minden!
Majd írd meg mit javasol a dokid!
Amúgy ez a toxémia valami örökletes hajlam lehet,vagy a magas vérnyomás következménye?
Vagy mitől alakul ki?
Elnézést ha hülyeséget kérdezek,nincs tapasztalatom ebben!
napi 180 g szinhidrátot lehet enni, vagyis mindent számolni kell :S
én a tej+zsemle verzión voltam, itt 7 a határérték és nekem 7,3 lett, jövő héten megint megmérjük, aztán ha megint rossz akkor ihatom én is a cukros lötyit.
Most jöttem a védőnőtől és bizony nekem is diétáznom kell, méghozzá a 180 g-os diétát kell tartanom. :(( Magas lett a terhelés utáni cukrom, pedig abszolút nem eszek édességet és szinhádrátot is minimálisat, de állítólag nem ezen múlik...
A hab a tortán hogy 150/98 a vérnyomásom, vagyis kezdődik a toxémia is, már hívtam a dokimat, nemsokára visszahív. Az egyetlen jó hír hogy legalább a vizeletem negatív, nincs benne fehérje, így gyógyszerrel még tudjuk kezelni a magasvérnyomást.
Ezt a pechszériát...
Jó reggelt!
Voltam a védőnőnél, végre pozitív dolgok.:-)
3 hét alatt fogytam 1 kilót.Pedig most van már csak étvágyam.
Nagyon meglennék elégedve ha a végére is ez a 6 kiló maradna csak.Bár ennek kicsi a valószínűsége.
Incó egy kalappal holnapra!!!!
Ha szóbeli lesz biztos méltányolják a pocakodat. Én pocakosan mindig átmentem a vizsgákon.
Egyébként én is így voltam, mindig csak akkor tudtam leülni tanulni, amikor már tényleg muszáj volt :-)