2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
ügyik vagytok! :) játéktartó ládának is jó lesz majd.
egy kalappal holnapra! a vizsga után indultok is?
megkukkoltam, ügyesek vagytok! :)
még a férjed is belefér, ha netán rosszul viselkedne ;) :)
Sziasztok! ma már voltam bent a városban. Kevés az inzulinom, ezért be kellett mennem. A buszra felszállt egy bácsi, engem állított fel a helyemről. Ennyit a terhességről. Ennyire lehet látni, mondjuk leszálltam a következőnél, de volt hely máshol is.
Aztán a rendelőben egy türelmetlen kismama, jól beszólt hogy ő már egy órája vár itt, mondtam neki, nekem az egész egy fél perc és ha nem jön ki a nő a rendelőből még mindig ott ülök. Amúgy fél perc alatt el is hagytam az épületet. Na mindegy. Ma még délután megyek próbatesztet írni, holnap vizsga, aztán indulunk haza..
Elkészült az ágyneműtartó a mit a férjem készített (és én festettem) teszek fel egy kéet róla.
Mi rendeltük a lepedőt, kimostam és tegnap kivasaltam (gumis) még rá sem próbáltam a matracra, de remélem jó lesz.
Sziasztok!
Látom a melltartóbetét is téma. Nekem az volt a tapasztalatom, hogy a DM-es eldobható jó. Annak idején én azt használtam, és nekem jó volt. Persze ez attól is függ, hogy kinek mennyire jön a tejcsi a cicijéből. Szóval, azért az olcsóbbak között is lehet jót találni.
Na szóval...
Igen,megvan az ágy,a nővéreméknél.Tőlük örököljük,de fogalmunk sincs,hogy mekkora.
Szombaton elküldtem a páromat a sógorommal,hogy mérjék le,meg hozzon belőle egy kis db-ot,hogy lássuk milyen színű szekrényt kell vennünk.
Erre hazajön azzal a dumával,hogy:az orromig ér,kb 180cm lehet.Ezek a lusta disznók nem mérték meg pontosan,mert a padláson nem volt mérőszalag,és nem akartak lemenni érte!Szerintetek mennyire voltam ideges?
Tényleg semmit nem szabad pasira bízni!
nagyon oda kell figyelni, nehogy lemaradj...ja és persze beutaló is kell hozzá, amit ott adnak.Ezért mindig min. fél órával előbb megyek a vizsgálatra, hogy legyen időm kikérni a papírt.
Múltkor amikor ott voltam uhon, próbáltam előre kérni időpontokat, hogy ne telcsin kelljen, nem lehetett kivárni a sort annyian voltak.Persze külön telszámon van az uh és az nst is.
nálunk nincs dm :( legközelebb csak 30km-re
egy rossmannunk van, annak kell örülni :I
Még jó hogy kapsz még időpontot..már lassan a terhesség elején le kell zsírozni mikor hová menjünk, hogy legyen időpontunk mindenhová..elképesztő!
Azt gondolják ha már kismama vagy ráérsz állandóan!
igen, UH-ra és NST-re egy hónappal előtte be kell jelentkezni, ha nincs időpontod, akkor min. egy fél nap.
A cukor miatt már a 33. héttől kell mennem nstre.
Jó tudni,hogy nem vagyok egyedül:)
Nagyon jó lenne már itthon punnyadni:)
Igen,én is ettől félek,hogy az olcsók gagyik.A tapasztaltak biztos ebben is tudnak segíteni:)
Jó reggelt lányok!
Nem bizony, én is dolgozok, fogok is végig :) persze könnyű nekem, itthonról és rugalmas munkaidőben (mondjuk a rugalmas nem mindig jön össze).
Én úgy döntöttem, h melltartóbetétből csak eldobhatót veszek. és szerintem veszek egy nagy csomag aventet, v vmi hasonlót, meg veszek egy csomi olcsó fajtát is, és majd meglátjuk - sejtem, h olcsó húsnak híg a leve, de azért ki fogom próbálni :)
Egyrészt nem is bánnám. De még azért várja meg a jó időt...:))))
Hogy vagy ma?