2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
szerintem nem csak neked :)
hát az biztos..én is csak most kezdem igazán felfogni...más volt míg a pocimban volt és rendezgettem az ágyacskáját..tervezgettem dolgokat :)
most már ő is "beleszól" :)
Gratula Incónak!Sok tejcsit és jó egészséget nekik.Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar meglesz az első babánk.
Azt javasolni szerettem volna én is, hogy esetleg telefonszámot lehetne cserélgetni, hogy tudjuk egymást értesíteni.Eltöltöttünk már együtt pár hónapot!
Szóval akkor a 34-35.hétre született meg a kiscsaj?Mert az már nekem is itt van nem sokára:S
Milyen kis picike!
Sziasztok!
Most olvasom,hogy megvan az első fórumbaba???
Nagyon jó!:D
Nekem az elsőnél sem adtak,én kérdeztem rá,hogy a terheskönyvben az a magzat mozgás számláló lap miért van és mikor,mit kel vele csinálni!
Erre azt a választ kaptam,jaaaa,hát azt vezetni kell a 32-dik héttől,de ekkor már valamennyivel túl is voltam a 32 héten!
Szóval ha nem hozom szóba,talán nem is lett volna téma!
Még most sem szólt,hogy vezessem!
Nem tudom,hogy akkor ennek így tényleg mennyire van jelentősége!
Húúú lányok!
Nem tudok teljesen visszaolvasni,de a lényegig-h.Anna megszületett-eljutottam.
Futkos a hátamon a hideg!Tök jóóó!
Sziasztok Lányok!!!
GRATULA Incónak,gondolom nem így tervezte!Remélem jól vannak!jó egészséget és sok tejcit kívánok Nekik!
Ma voltam védőnőnél,minden rendben van,még szerencse, már megint adtak magzatmozgás számláló lapot.Nem szeretem vezetni,nincs időm számolni és el is felejtem!Most már megint 2 hetente kell menni hozzá!
Így legyen!
Milyen jó neki,hogy már ott van a kislánya,még ha előbb is érkezett!
Ha talán meg nem is foghtaja,de azért már ott van és gyönyörködhet benne!
Sziasztok!
Most jövök a védőnőtől, és milyen híreket olvasok...
GRATULA Incónak, még ha nem is teljesen így tervezte. Reméljük tényleg minél hamarabb hazaengedik őket, mert minden rendben lesz.
kis picuri, elveszik a pelusba :)
a többi képen is tünemény!!
Hát jó kis izgalmakat okozott és okoz nekünk Incó:))
Ezután most már bármelyikünk lehet a következő..
Hát én már edzett vagyok,Dorkára plusz két hetet vártam majdnem!
Úgyhogy ha időben jön a kisfiú és nem kell megint túl hordanom,akkor én már elégedett leszek és nem panaszkodom!
De bármi lehet láthatod!