2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
még én sem intézem, pedig kéne. :S
egyébként én sem értem, hogy miért kell újat kikérni...
Csajok, ti hogy álltok a házassági ak kivonattal? Már akinek az kell. A többiek meg az apaságival? Van már valami feljemény?
Nekem anya próbálja elintézni Pesten, hogy csak ezért ne kelljen 300 km-t autózni. Remélem sikerül neki. De hülyüljek meg ha értem, hogy már mindenhol központi rendszerek vannak, miért kell pontosan oda menni, ahola házasságkötés történt? Máshol nem vagyunk benne a rendszerben? Vagy ez csak azén agyacskámnak bonyolult?
Jól van, mert tegnap nem voltál túl jól, ha jól emlékszem.
Köszi jól vagyok, panaszom nincs, csak most mindig olyan érzésem van, hogy leesik a cukrom..
Nekem is 4 rémlik, de én is 2-ben voltam biztos. Ahol született Dorka, meg a mellette levő, de bízom, hogy legalább egy szabad lesz ha beindulunk.
Pál Anita. Ismered? Neked? Dorkát is nála szültem volna. Megegyeztünk, hogy csak hétfőn ne szüljek, mert pont akkor vizsgázik. Persze, hogy pont akkor szültem. Dorkának azóta sem lehet megmondani mit és hogyan csináljon, nagyon önfejű.
egész jó éjszakám volt, ma reggel már voltam postán, bevásárolni, benéztem a munkahelyemre.
És te hogy vagy?
Szia!Szerintem 4 van, de 2 tuti biztos!!!
Ki lesz a szülésznőd?
Hogy örülnének az apukák :-D
Bár az én férjem inszeminátornak tanult és már az első szülésemre is azzal a kijelentéssel jött be, hogy ő már szülesztett tehenet, meg disznót is. Kedves, ugye?
Azért még így harmadjára is biztos beparázna, ha neki kellene levezetni a szülésemet az út szélén a kocsiba, vagy itthon. DE azért megnézném az arcát :-p
Halimo!
Te tudod, hogy hány egyágyas szülőszoba van most Nyíregyen? Én már nem emlékszem, de max szerdán megkérdezem a szülésznőt, csak gondoltam, te hátha jobban képben vagy?
Nállunk is kb hasonló volt a helyzet!
Azt a komódot,amibe Zente cuccai kerülnek,ki pakltam,előtte Dorka ruhái voltak benne,ezek kerültek a nappaliba a gardrob szekrénybe!
Csakhogy ott is helyet kellett valahogy szorítani!
Így viszont mivel nem volt más lehetőség,nekünk egy csomó kevésbé fontos cuccot fel kellett pakolni a padlásra,ezért fog még kelleni nekünk valami vitrines szekrény kombináció a nappaliba,amire majd mostmár csak május körül lesz keret!
Addig meg ha valamit keresünk,azt lehet a padláson fogjuk megtalálni!
Én is kiegyeznék egy ilyen félórás szüléssel:)
Mostanában azzal nyugtatom magam,hogy ha már most érzem,hogy tágulnak a csontjaim,lehetséges,hogy nem fog annyira fájni,és gyorsabban fog menni...
Vagy ne beszéljek be magamnak ilyen hülyeségeket? :)
Olgi, te is vigyázz azért a sok pakolással!!!
A nővérem is 36. hetesen szekrényt tologatott , mikor elfolyt a magzatvize. Bár a végén jól alakult minden nála, hamar szült, 2 óra alatt. És nem voltak borzasztó fájásai. Pedig ő igazán félt a szüléstől.
Azért gondoljatok arra is, hogy jó lenne beérni a kórházba.
Náluk ez kb 40-50 perc forgalomtól függően és még a csajokról is kell majd gondoskodni, bár remélem épp oviznak majd.
De azért tényleg jó nekik :-)
Szia Erika!
Köszi, most jól vagyok viszonylag nem is panaszkodom, hogy itt fáj , ott fáj:)
Apukám ma délre már otthon lesz:))
Már a 37. hetet kezded... de jó neked!! Te már túl leszel a nehezén mikor mi még mindig pocakosak leszünk...
Pihenj sokat és kényeztesd magad mindenfélével!!!
Nekem is mindig ezt tanácsolták a vége fele:)
Szekrényt ne is emlegessetek nekem! A lenti gyerekszobában, ahol a pelenkázónk is van, nagy nehezen elpakoltam.
A pelenkázóból kijött az ágynemű és törölköző, át a gyerekjátékos szekrénybe. Ahonnan persze a gyerekjátlkokat kellett bedobozolnom és elpakolni. Az ágynemű bekerült az akasztós szekrénybe, ahonnan a használaton kívüli ruhákat kiszedtem és bepakoltam az előszobai beépített szekrény felső polcára. De ott voltak a síruhák, amiket felvittem az emeletre.
Ez még okés is lenne, mert így minden jó helyen van. DE! Múlt héten jött az asztalos, mert az én drága férjem kitalálta, hogy oda a gyerekszobába csináltat egy új, nagy szekrényt. Elvileg még márciusban kész lesz.
Tök jó, takaríthatom majd ki és pakolhatok majd át megint mindent. Miért nem tudta egy hónappal hamarabb kitalálni??? Férfiak...