2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
néztem én is, meg mesélték, de nem mertem venni, mert nem tom jó-e... :S neked használt?
Nah,akkor más is így logikázik,mint én:)
ami még nagyon jó de elég drága, az a more milk kapszula. én szedtem azt is egy darabig amikor nagyon megcsappant a tejem, mert sokat idegeskedtem.
Nah az nekem is.Azthittem,ha abbahagyom a melót és feküdni fogok jobb lesz,de nem...
Szerencsére a vizesedésem már nincs..de a csontfájásaim egyre gyakoribbak, főleg este amikor lefekszem!
Tegnap már a farok csontom is fájt..
De szeretnék már 2 hónappal idősebb lenni:))
jajjj, Edo, képzeld, valamelyik nap beszélgettem egy csajszival, és mondtam neki, h nagyon fájnak a csontjaim, csípőtájon, és azt mondta, h akkor biztos könnyebb lesz a szülés... :) :D
Rögtön eszembe jutottál ;)
csajok én elköszönök, el kell mennem a postára. :S
sziasztok! :)
igen :) nagyon kiváncsi leszek használ-e :) bár még nem tudom meg, de legalább az izét ismerni fogom :)
Hát igen:S
Mondtam is,hogy most inkább apukámra hasonlítok:)
Most azért átérzem a helyzetét,bár ő csinálta ezt magával...
Szia, a szeméremcsontom nekem is fáj :(
és vizesedsz még nagyon??
na felírom a nevét délután úgyis megyek Te..o-ba... vezsek egyet megkóstolom :)
nekem még semmi :S de azt már néztem, hogy fürcsi után, a bimbó olyan fehérpöttyös, gondolom a tejcsatornák... illetve remélem :)
Nehezen :S de hát ez van... ma Huncutka elég aktív volt reggel, még kaparászott is lefelé, mondtam is neki, hogy jó lenne ha belülről ő is segítene egy picit tágulni :) tudom, hogy hülyeség, de hátha... :D
Egyébként szerintem csak azért jött ki,mert megbuzeráltam:)Már többször észleltem,hogy mintha valami rá lenne száradva a bimbimre,de az elején azthittem,hogy biztos a testápoló,aztán tegnep lekepargattam és akkor kiserkent egy csepp,tök átlátszó volt,mint a víz.
nekem a citromos jobban ízlett.
Sziasztok pocakosok:)
Wuppie, kitartás!
Hogy bírod a várakozást?
Nekem is az a mellvédő krémem van ami Erikának..az nagyon jó..
Nekem is van már előtejem, zuhanyozásnál mindig észlelem..a meleg víztől kijön pár cseppecske:))
Este nagyon fájt a szemérem csontom..helyezkedik már nagyon a kisasszony..
nagyon jó idő van itt, ma is beiktatunk a férjemmel egy kis sétát!
de ugye ez alkoholmentes??
és melyik a jobb a sima, vagy a citromos?
most is úgy nézünk ki, mintha az lenne ;) :D
én anno a tescoban vettem, de láttam múltkor a sparban is.
ennek más íze van, létezik belőle citromos is, egész tűrhető és alkoholmentes.
én se szeretem :D viszont hugi azt mondta, hogy édesebb ize van... lehet veszek egyet majd a napokban próbaképp :D
Még a végén sörhasat növesztünk:)
Egy gond van,hogy nem bírom meginni a sört.
a nevére nem emlékszem, csak azt tudom, hogy csak a Kai...rs-be tudta megvenni. Igaz, hogy nem szeretem a sört, de megpróbálom :) volt, hogy úgy bedurrant a cicije, hogy szoptatás után simán lefejt még 160-200 ml-ket :)
elvileg ihatod végig is, én az elején kb. 1 hónapig ittam, aztán amikor úgy éreztem hogy kevesebb a tejem akkor mindig elővettem 1-2 hétre.
Értem...bár mire elkocsikázunk a Brendonba,addigra már lehet h többe is kerül...
Majd körülnézek...
Ja,és ezt csak addig kell inni,míg be nem indul rendesen a tejci,vagy egész szoptatás alatt?
asszem Karamalz a neve, azt én is próbáltam. :)
szerintem lehet, nem ártasz vele.
Dejó :))))) nekem még egy csepp sincs :S
Nálunk a hugom malátasört ívott és az neki bevált, arra gondoltam én is azzal kezdek :) Rolinál nem volt szükségem ilyenekre.
További ajánlott fórumok: