2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Én annyira nem sajnálom. Én rákészültem, hogy 1-jén szülünk. Aztán majd meglátjuk a természet mit gondol erről :-)
Végülis még van 4 napom eredetileg is. :D
Az a baj, hogy nekem sem sok kedvem van itthonhagyni a lányokat
Sziasztok!
Örülök, hogy jól van mindenki!
Nekem sem volt semmi különös az éjszaka, csak 2-szer kellett kimennem wc-re. :)
Sajnálom, Wuppie, Olgi, hogy nektek nem hozta meg a babát ez a kis lehűlés.
Én nem tudok semmit Halimóról.
Én is boldog névnapot kívánok Halimo kislányának.
De tud valaki valamit róluk? Tegnapelőtt hajnal óta nem járt itt. Remélem csak a buli szervezése foglalja le ennyire :)
Sziasztok jó reggelt :) Nagyon jó éjszakám volt csak egyszer mentem ki wcre :) jót tett hogy lehűlt a levegő.
Remélem mindenki jól van. Anyukámmal most beszéltem(kórházban dolgozik), hogy állítólag tele volt éjjel a szülőszoba. Szóval akinek most kikívánkozott a babája, annak kibújt.
Mindenkinek szép napot!
Jó reggelt!
Kyra üdv itt és gratulálok!:)
Nekem is nagyon jó éjszakám volt kivételesen. Bár 2 körül ki kellett mennem egyszer wc-re, de azt leszámítva végigaludtam az éjszakát. Viszont mostanában eléggé keményedik a hasam. Pár napja kezdődött és nagyon kellemetlen. Régebben is volt, de ez valahogy más. Régen a pihenéstől elmúlt, most fekvő helyzetben is bekeményedik. Ti hogy vagytok ezzel?
Wuppie kitartás! Egyszer majd csak azt vesszük észre,hogy egyik pillanatról a másikra te is eltűnsz!:D Lehet, még ma! :)
Sziasztok!
Még mindenki egyben? Mi igen.
Milyen éjszakátok volt? Én sokat forgolódtam, de fájni nem fájt semmim
Sziasztok!
Én is voltam pisilni párszor,meg fájogattam is,de semmi különös!
Nállunk nagyon szépen süt a napocska már most!
Jó reggelt!
Én is hiába reménykedtem a frontba,semmi nem történt.Pedig volt egy két fájásom,meg pisilni is voltam vagy 4-er.:-)))))))
Halimo-Enikő
Boldog szülinapot Emmának!!!
Egész éjjel jóslófájásaim voltak:((
A frontól??!!
Összehúzott szemöldökkel aludhattam ( vagyis csak félálomban voltam) , mert 2 mély ránc van a szemöldököm között...
Megyek, hátha tudok még aludni, most már nem fájok:)
Köszi a visszaigazolást:)
Incó, nagyon édes Anna az új képeken!! Milyen aprócskának tűnik az édesapád kezében...
Lejárt a mosógépem
Mindenkinek jó éjszakát
Ivett..köszi a jelölést:)
A többieket én jelöltem:)
Én is kíváncsi vagyok, lesz-e változás. Férjem a drága, a nagy jós, azt mondta szerinte vasárnap szülünk. Ez már a harmadik jóslata :D
Jó éjszakát neked. Én még lehet visszanézek, mert most indítottam el egy mosást és még ki kellene teregetni
Nekem is ezt mondták, hogy a fiúkat biztosabban meg tudják mondani. Meg az szerintem kevésbé gáz, ha egy lányra adnak kéket vagy drappot, mint egy kisfiúra rózsaszínt. Pláne, ha tényleg még a babkocsi is lányos színű, mert a ruhákat ugye azért még viszonylag hamar kinövik, de a kocsit...
Azért sajnálom szegény csajt nagyon
Jó éjt lányok és pocaklakók!
Kíváncsi vagyok hány babát hoz a front:)
Hú, jó sokat írtatok délután :)
Üdv Kyra18
Bp-n még semmi!
Bár délután nagyon beborult és erősen feltámadt a szél!
Utánna azért kitisztult!