2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Akkor jó, ha nem vagyok vele egyedül. De most este elég sokat, meg durván csinálta :(
Remélem ez a front hatása nálam és hamarosan szülünk
van bizony..nekem főleg ha pisilek vagy sokáig ülök!
de tegnap tusolás közben is szurkált..alig bírtam kimászni a kádból
szerintetek miért vagy mitől szurkál a méhszájam? Egyébként fájásaim nincsenek, meg nem is keményedek, csak olyan, mintha a méhszájamat szúrkálná valaki tűvel.
Hát elég kellemetlen. Van valakinek ilyen?
nagyon durva volt, és nem ez volt az egyetlen beszólása, csak ez volt a legdurvább :S
annyira lehangoló volt, ráadásul senki nem mert semmit kérdezni, meg nem is beszélgettünk már ezután, a védőnő is szegény próbált elköszönni, mert látta, h gázos a helyzet...
na mindegy, vannak ilyenek is sajnos
Már elérte a 3 kg az tuti,és azt mondta hogy már nem számít kora szülöttnek:-)))
Hát kiváncsi leszek mi lesz csütörtökön:-)))))
Sziasztok4
Wuppie, te már nem szülsz márciusban! :)))
Képzeljétek, mi történt ma, voltam ilyen szülésfelkészítő féleségen - hááát, elég dermesztő volt. Jött az egyik csajszival a pasija is, de akkora paraszt volt, mint a ház...
Mondta a védőnő a csajnak, h mivel k.vára vizesedik a lába, feküdjön sokat, és polcolja fel a lábát. erre a pasi elkezdi mondani, h ez szerinte nem jó ötlet, mert amúgy is túl sokat fekszik a csaj, és különben is, azt mondják, h ellés előtt a lovat meg kell hajtani...
hát hallottatok már ilyet??? szegény védőnő azt sem tudta köpjön v nyeljen...
Mi sem nagyon tartjuk:-))))
Nem is vagyok oda érte:-)))
De bezzeg egy jó kis szülés,az jöhet:-))))
Mi nem igazán tartjuk a húsvétot..itt a közelben csak anyósomék laknak a rokonságból ők meg nem járnak ide, nem tartjuk a kapcsolatot velük..úgyhogy az én részemről nincs akadálya:))
Ráadásul akkor a férjem sem dolgozik..viszont 6-án kezd..
ma még ne..holnap maszekolni megy a férjem:D
talizzunk..egykor jó?