2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
jajj de jót nevettem :D láttam elvist :D:D::D ez jó..
akkor mi ugyanúgy állunk, csak nekem már elment előbb a nyákdugó :) én nekem is össze vissza jönnek a fájások :S
Húha! A nyákdugó? Milyen volt?
Az enyém átlátszó, itthon és a kórházban is láttam belőle egy kevés részletet. De hogy a többi hová lett azt nemtom...
jajj egyem meg, de édes lehet :) így képről meg lehet zabálni :P
hát első héten nekem is itthon lesz anyukám :D fogalmam sincs mit kezdek majd itthon egyedül, meg ha jön a levegőztetős időszak... de a védőnő is szokott segíteni ilyenkor, ha mást nem ő csak segít nem? vagy Neked van az a kevésbé szószártyár védőnőd? valaki panaszkodott itt rá csak nem ugrik be hogy ki volt :S
:)
de hát az ősanyai ösztönök megmondják neked!!
Eddig is jól csináltad a dolgod! ;)
De szerintem olyan, mint a többi. Bár az is igaz, hogy a előtte sose fájt, mikor meg a kórházba vizsgáltak majd be sz@rtam...
Lehet szerencsés az alkatod, vagy nyitottabb a méhszáj és nem fogod érezni. Tényleg milyen értékeid vannak most?
Sziasztok lányok:-)))
Én is félek,a holnapi naptól hogy mi lesz:-(
Tegnap engem is megvizsgált a dokim rögtön láttam elvist:-))) Délután meg elment a nyákdugóm is:-))
Azóta jönnek a fájások,de mérni még nem tudom mert össze vissza jönnek.
Erika, nagyon nagyon gondolok rád holnap, és vasárnap is, meg addig amíg kell, de ügyes leszel te, és Miriam is!!!
és de jó lesz neked, amikor majd megölelheted a kislánykádat, mi meg még itt tanakodunk, h mi is lesz, hogy is lesz... :P :)
Ennyire fáj???? Engem a 36.hét óta alulról nem vizsgált meg a doki... :S Itt nem szokás...
Na majd megtudom holnap...
Tényleg megyek mert ennem kell... Már nem sokáig vagyok időhöz kötve, olyan jó lesz akkor enni amikor csak úgy eszembe jut...
HA tudok még jövök
ez a vizsgálat nem olyan mint a többi?? mert mindig megnézi, hogy áll a méhszáj.... vagy már most máshogy csinálja??
jujj, biztos hülyéket kérdezek... :P
nézzétek el nekem :)
Szia Incó,
hogy van a drága ? :)
Nekem is majd kidülledt a szemem a vizsgálatnál a doki meg csak mosolyogva, lazítson anyuka :) hát köszi úgy szorítottam a széket ahogy illik :D
Köszönöm, nagyon aranyos vagy!
Hát majd megemberelem magam, és bátor leszek... Amúgy félek a fájdalomtól, de jó kezekben leszek asszem. :)
Hali!
Engem a kórházban 1X vizsgáltak, mikor felvettek az osztályra, de nagyon kemény volt. Még kérdeztem is, hogy ennek ennyire kell fájnia???
De biztos azért volt, mert én nem voltam nyitva még 1 ujjnyira sem.
Hát lehet tényleg beelőzöl???? mindenképpen írok, meg elvileg van net és ha éppen semmi dolgom nem lesz majd benézek de nem ígérek semmit.
Na megyek vacsorázni...
Szia! Természetes, hogy izgulsz. Pont azon agyaltam ma, hogy milyen ideges lennék most hiszen én mára voltam kiírva. Ehhez képest már van egy nagylányom, aki épp a kezét és a cumit szopizza felváltva:)))
Tudom nagyon hülye taktika, de ha valami nagy és nehéz dolog előtt állok mindig arra gondolok, mások mennyire cserélnének velem...
Szorítunk Neked!
Hajrá :) reméljünk meglesz simán :) azért írj ha van fejlemény :)
én most elkezdtem irkálni a könnybelábadós fájásokat de kimaradozik még pedig már volt egymás után 3x 10 perces :D:D:D este majd folyatok egy kis melegvízet a pocira :P
jjajjj én már úúúúúgy várom, már szülnék, pedig tudom, nem egy leányálom :S
Sziasztok lányok!
Csak bekukkantok. Velünk minden rendben, Anikó, ki tudja Neked lehet hamarabb meg lesz Hanna mint nekünk Miriam, semmi fájás, semmi kellemetlenség, sőt nagyon is jól érzem magam.
Mindjárt megyek fürödni, hajat mosok meg ilyenek, aztán vacsi, és holnapra elteszem magam. Ma egész nap semmit nem csináltunk, pihentünk, tévéztünk, annyi volt hogy ebédet csináltam.
Na szóval most már be vagyok sz..va, már bocsánat a csúnya kifejezésért.
Holnap mielőtt bemegyünk jelentkezem azért, pár sort írok. Hihetetlen hogy eljött ez a nap is...
Ha szombaton még nem jelentkezem, ne csodálkozzatok, még akkor sem ha vasárnap sem, mert lehet hétfőn a végén császár lesz belőle. Aztán meglátjuk, lehet szombaton délben már lesz valami, kiszámíthatatlan.
Nagyon izgulok.
hát, akár még az is lehet...:)
végül is hidegfront lesz hétfőn is, bár eddig sem segített sokat, de bízni lehet benne :)
már egyre többen panaszkodtok a vizsgálatra, kezdek félni a szerdai dokivizittől... :P
oóó, na látod, nem kell ehhez ctg... ;) :)
a tágulás a lényeg, nem az, h a gép milyen fájást mutat ;)
Szia!
Jól csináltad! Be ne feküdj előbb :-) Ma pont elmentünk egymás mellett a kórházban, mikor egy néni fennhangon kísért a vizsgálati folyosón.
Szia!
Jó , hogy hazaengedtek!!! Nagyon rossz kismamaként bent feküdni!! Én is fáradtabb voltam ott , mint itthon...
Azért ez kicsit durva, hogy emiatt vettek fel az osztályra!!
Közben születtek babák míg nem voltál:)))
És sajnos történt egy szörnyűség is:(((
Majd olvass vissza.
Jó pihenést neked otthon!!!!
Sziasztok!
Tegnap befeküdtem a kórházba, agyon vizsgáltak, minden oké nálunk. Kértem, hogy először vizsgáljanak és csak ha szükséges fektessenek be, de mivel a nagyvizit kellős közepébe csöppentem egyből rámadtak egy hálóinget és csak sodródtam... ma kérdeztem a dokit miért is vagyok itt. Megfigyelnek. Ennyi volt a válasz. Aztán beszélgettem a normális ápolónőkkel, az a helyzet, hogy nagyon kevesen vannak a nőgyógyászaton és kell a beteg ezért akit csak lehet bent tartanak. Ma saját felelősségemre hazajöttem.
Beszéltem a dokimmal azt mondta menjek nyugodtan, ha baj van telefon mentőnek, neki és megszüljük a babát. Kedden megyek nst-re.
A zárójelentésemet nem adták ki, ugyanis áttvettek ambuláns betegnek, így bent tartanak még papíron 3 napig, ugyanis csak ekkor kap utánam a kórház pénzt :)
Ha 9-ig nem nem indul meg a szülés akkor be kell feküdnöm és valszeg 13-án császár.
Jó itthon!
Remélem nem indul meg és még pár napom lesz itthon nyugiban.
Hatan voltunk egy szobában, az egyik csaj iszonyatosan horkolt, 2 órát sikerült aludni az éjjel, reggel 5-kor meg kezdődött a lázmérőzés.. elég volt ennyi :)
sziasztok lányok,
jajj de örülök Wuppie-éknak :)
én is megjöttem, jövőhét szerdán be kell feküdnöm mert nagyon kitágultam és a doktorbácsi megjegyezte mosolyogva, ha addig nem találkoznánk szerda reggel csomaggal jelentekezzek nála vizsgálatra :) szépen úton van a kislány, viszont a vizsgálat huhh hát keményen szorítottam a széket :D azóta is fájogatok meg keményedek :P
Sziasztok lányok:-)))
Hát ma nem kell sok mindent visszaolvasni,úgy látom mindenki rágerjedt a húsvétra:-))))
most jöttem meg nstről, bent voltam háromnegyed órát, mert nem mozgott.
a végén csak elfogatta a doki,mert csuklott és egy kicsit mozgott is