2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Réka!
Nagyon tetszik a hozzáállásotok! Én a TE erősségedből merítek erőt.
Biztos nagyon nehéz most nektek, de itt mindannyian lélekben veletek vagyunk.
Nem Viki, egyáltalán nem úgy jön le!!!! és teljesen igazad van!
én perkálok ugyan a dokinak :( de nagyon nagyon nehezemre esik, és megmondom őszintén, ha most tudnám meg, h terhes vagyok másképp csinálnám.
és nem fogok elszállni a szülés után sem az összegekkel... nálunk van aki az összes ápolónak visz egy kis csomagot :S - meg is kérdeztem a csajt, h a takarítóknak mit visz?? :) -nem értékelte a poénomat :)
Sziasztok!
Köszi, nekem egy is elég lenne, de vele minden rendben legyen. Épp most beszéltem a dokimmal, jövő héten kezdjük nálam a vizsgálatokat, és ha minden ok, vagy ha sikerült kikezelni a fertőzést akkor nyár végén már próbálkozhatunk a babával.
Hali!
Na majd rákérdezek a dokitól,hogy nekem volt e ilyen...
Jó reggelt lányok!
a 36.hét tájékán elvileg kötelező a cervix-tenyésztés!
Pont a streptococcus, az e.coli (nem tom jól írtam-e) meg iylenek miatt :(
Nekem 8hetente csinált a doki, de most utoljára kimaradt, most szerdán megyek - már 38hetesen :S remélem eredmény is lesz, mire megyek szülni
Kíváncsi vagyok Wuppiékkal mi lehet...
Elvileg már ők is otthon vannak.
Persze:)
Mindegy,csak bízzunk benne,hogy 1 hétnél nem húzzák tovább a dolgot,vagy a picúr meggondolja magát addig és elindul magától kifelé:)
Egyébként miért lesz császár ( a farfekvésen kívűl)?
Zsibbadnak a kezeim, éjjel alig tudok aludni mert mintha vénás fájdalmaim lennének. Azt mondta az orvos az ödémától. Kicsit tényleg vizesek a bokáim, de nem vészes.
Az a gáz, hiába is mondanám hogy esetleg görcsölök, a méhösszehúzódásokat is látják.. nem lehet kamuzni sem :o)
Réka!
Szerintem jobb minél előbb túlesni ezeken a dolgokon...
Nagyon örülök,hogy próbáltok pozitívan gondolkozni és nem adjátok fel!
Szívből kívánom,hogy a következő terhességed és szülésed problémamentes legyen,és Flórának szülessen még sok-sok kistesója:)
Reméljük...
Elvileg már ő is nemsokára otthon lesz.Mondjuk azt nem tudom h végülis természetesen szült -e v császárral...
Dejó neki! Remélem mind a ketten jól vannak!
Gondoltam van valami, mivel nem lépett be. Sok jelet kapok tőle, viszont napok óta semmi :)
Állítólag ha nem megy lejjebb a szülőcsatornába magától akkor még jól érzi magát odabenn!
A Krisztánál is ez volt..ezért szinte kipréselték belőle a picurt..
Honnan tudják,hogy jól érzi magát bent?
Kétlem,hogy jobb neki azon a kis helyen kuporogni,mint az ágyikójában:)
Azért az 1 hét az jobban hangzik,mint az "ameddig csak lehet" :)
Csak hallottam már olyat is,hogy 2 hétig vártak még...Az már szerintem sok.
Kitarás lányok!
Mostmár bármelyik pillanatban a szülőszobán találhatjuk magunkat :) Mondjuk én még elég távolinak érzem a szülést,pedig elvileg 2 hetem van.Aztán lehet,hogy a szervezetem már jobban rákészült a szülésre, mint gondolnám,csak még nem tudok róla!
Halihó!
Beszéltem telefon a dokimmal, mondtam neki délre megyek nst-re, utána találkozok vele. Azt mondta, szerinte nem kell bent maradnom, ma is hazamehetek. Mondtam neki mi lenne ha inkább fekedünék és a héten megműtene... nem fogják engedélyezni azt mondta. Ameddig lehet bent tartják a bébit
Húha!Erre kíváncsi leszek:)
Ilyen vizsgálat csak egyszer van?