2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Szia Zsuzska!
Jó, hogy már otthon vagytok!!!!
Minden szépet és jót nektek!!!!
Nagyon jó volt a videó , amit a férjed készített, Hannáról:)
az jó lenne:)
most már csak összehúzódásokat érzek. Délelőtt voltam dokinál és azt mondta nagyon szépen kitágultam és beilleszkedett a pici feje. Ezért nem tudom meddig várjunk.
Szia!
Szerintem még várjatok egy kicsit. Főleg ha nem annyira fájnak a fájások.
Én legalábbis biztos várnék még leg. addig, amíg nem lesznek valamennyire rendszeresek és erősebbek a fájások.
Akkor lehet, hogy te leszel a következő?? Kitartás! :)
Sziasztok!
Rendszertelen fájásokkal, keményedésekkel érdemes elindulni a kórházba vagy hazaküldenek? A fájásokat érzem, de nem vészesek, az előbb még szundikáltam is:) Meddig várjunk?
A szülés kb. 10 perc volt:))
A vajúdás volt rettenetesen hosszú, mert nem akartam tágulni:(
Délután kb. fél 1 körül elment a magzatvíz egy része..jó nagy adag..fenn az osztályon, mert akkor már benn voltam 4 napja a kórházban!
Lementünk a vajúdóba és ott a szülésznőm és a dokim is azonnal ott voltak, szerencsémre épp benn volt mindkettő:)
Délután 5-ig egy mm-t sem tágultam és a fájásaim is elég gyengécskék voltak így mivel a magzatvíz folyamatosan szivárgott fel kellett gyorsítani a dolgokat!
Kaptam egy méhszájtágítót, de az nem sokat segített..aztán este 6 körül egy infúziót majd oxitocinos infúziót..na az megtette hatását..
20:25-kor bementünk a szülőszobába és 20.37-kor megszületett Hanna:))
A doki mondta is, hogy ilyen gyors szülése is ritkán van:)
A streptococcus-os fertőzésem miatt kellett maradnunk egy hetet, mert Hanna kapott antibiotikumos kezelést, hogy ne legyen később egészségügyi problémája!
Minden rendben van..jól vagyunk..a tejcsi is alakul egyre jobban!
Ti hogy vagytok?:)
Szia!!!
De jó, hogy végre hazamehettetek! Örülök, hogy ilyen rendes a csajszi! :)
Ha lesz több időd, majd azért írd le mi volt. Miért kellett ilyen sokáig bent lenni. Remélem most már minden oké!
SZIA ZSUZSKA :))
már hiányoztál a fórumról :)
Gratula a kis névrokonunkhoz :) Nehéz szülés volt? Mert azt tudom, hogy előtte sem volt Neked piskóta :S Remélem minden rendben, sok tejcsit kívánok :)
Sziasztok lányok!
Végre hazajöhettünk:))
Köszönöm mindenkinek a jeleket és a gratulációkat!
Megszenvedtem a picurért..de megérte:))
Nagyon rendes kis csajszi, csak eszik és alszik..egyenlőre, de remélem ez így is marad:)
Mindenkinek gratulálok aki közben megszült és már babázik:)
Még szokjuk az itthoni környezetet, de nagyon jól érzi magát:)
Amióta hazaértünk azóta alszik (fél 2-től).
Bpd:94 , Hc:332, Ac:362, Fl: 78mm
És a te babódnak?
Én 3 éve szültem császárral, nem néztek hegvastagságot...
Szerintem az már jó súly egy babánál!!! Ne aggódj e miatt!!
Lórikát most így a 39 héten 3700 g-ra és 53 cm-re becsülik. De remélem nem lesz ilyen nagy!!!
Én ma voltam uh-on, és NST-n, és szerencsére minden rendben. Bár megint nem tudott megnézni a saját dokim, mert a műtőben volt egész délelőtt. Pedig direkt azért hívott be, hogy megnézze a hegvastagságot. Na mindegy, a másik doki, azt mondta rendben van, nem vékony.
Aki szült már császárral, nektek is nézték a hegvastagságot?
Még most sem túl nagy a babó, így a 38. héten 3075 g-nak becsülték. Na de nem is baj, ha nem lesz óriásbébi. A kisfiam is majdnem ennyivel, 3080 g-mal született meg a 37. héten.
Van egy olyan érzésem, hogy én kivárom még a jövő hetet is. :(
Örülök, hogy végre Zsuzsiék is hazamehetnek!
Akkor hamarosan biztosan ő is jelentkezik majd!
Sziasztok!
Gratulálok nektek! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok! Majd beindul az, ne félj!
Szép nagy baba lett Máté! :)
Köszönöm! :)
Én meg szorítok nektek, hogy mielőbb kibújjanak a babák! :)
Nem volt kellemes... azóta is totyogva mászkálok:(
Már itt is eléggé feltámadt a szél, de szép napos az idő...
Itt a fórumon Vikó szólt nekünk a csokor ügyben...
És persze gondolunk rátok, hogy minden jóra forduljon és teljesüljön az álmotok!!!!!!!
Húú az nem lehetett valami kellemes:(((
Lassan ki kellene már csalogatni Lórikát:)))
Lassan tényleg költözünk Újfaluba, ott mindig szép idő van.
Igen, már kevesebbet mozog. De ha beindul, akkor nagyon intenzív:)
Főleg éjjel, mikor fájogatok, akkor nagyon feszíti magát, mintha kiakarna törni a hasamból.
Igen, még jól egyben. Persze a feje már a helyén egy ideje, ahogy kell. A méhnyakam rövidül, de még szerdán zárva volt a "kapu" :)
Nektek is egyre kevesebbet mocorog? Egy-egy időszak van, akkor aztán mindent belead, hullámzunk, de már nem olyan gyakori, mint pl múlt héten. Gondoltam, kezd rápihenni az előttünk álló kalandra :)
Akkor gyertek hozzánk, csak 30 km...:D
Itt annyira nincs szél, szép idő van!
Voltunk délelőtt vizsgálaton, minden ok!
A belső méhszájam már 4 hete nyitva 1 ujjnyira. Azóta nem változott, azt mondta a nőgyógyászom, hogy még elég vaskos:( DE igaz az változhat 1-2 nap alatt is, remélem!! Nem szeretnék átcsúszni a jövőhétre!!!!!
Csütörtökön kell menni legközelebb, ha addig nincs semmi.
A vizsgálat nagyon-nagyon fájt! Szerintem tágította is ujjal a méhszájat, mert jó sokáig "matatott" bennem:)
Most görcsölgetek kicsit , de ez még semmi. Mindig éjjel vannak erős jóslóim, de 1 óra után elmúlnak.