2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
én nem kenem semmivel, babé sampont használunk, és 2-3 naponta mosom meg a haját
Ha hámlik, akkor jó az olaj, itt írta már valaki
Én a krémet ismerem, itt az oldal:
Ez sem olcsó, egyébként :(
de most nézem, h nem csak krém van belőle... :S
ha hiszed ha nem, Lili is úgy kezdte!! Ma már inkább kézzel oldotta meg :D Sőt, anno a fejét is úgy próbálta emelgetni, erőlködött, a feje maradt lent, a lába meg az égnek állt mind a kettő :)
Meg lehet zabálni őket :DDD
Sziasztok!
Meglátszik, hogy rossz az idő, most sokat írtatok...:)
Mi egyedül a tejpöttyökkel küzdünk...
Lórika nagyon-nagyon jó baba!!!
Tegnap elkezdett gőgicsélni:)
Tudom, ezen már mindenki túl van, de mi még csak 5 hetesek vagyunk.
A pöttyök ellen most azt tanácsolták, hogy igyak sok citromos vizet és Lórikának is adjak néhány csepp citromlevet szopcsi előtt. Kipróbálom, hisz a krémek csak tüneti kezelésre valók és a problémát nem oldják meg véglegesen.
Hű nem irigyellek, hogy még mindig 3 óránként keltek éjszaka :S hál istennek Hanna 1x kel fel, így éjjel én is tudok nagyokat aludni, de majdcsak nálatok is beáll :)
én a fürdetőt, most cserélni fogom a neogranormon fürdősóra, enyhén levendulás illataromás, így nyugtatja a babót is.... volt egy minta a felicitas csomiban és nekem bejött... és láthatólag Hannának sem volt kifogása ellene :)
tyű habról meg krémről még én se sokat tudok :D viszont megkérdeztem a dokimat és addig kell szednem a gyógyszert míg szoptatok közbe pedig megjöhet... a szoptatás a lényeg... és addig véd a gyógyszer míg rendesen van tejem.
Teát próbáltad már? én 2 hete küzdöttem az esti sírásokkal Hannánál ez a 3. nap, hogy kortyolgatja a mecsek baby teát és nyugisak az esték :) "lekopogom"
Sziasztok
Mi is elhagytuk az Infacolt, Espumisan variációt már 1 hete.Sokat bukott-gondoltam ettől,és nem vettem észre eget verő változást.Azóta is szerencsére jól vagyunk, néha megkínlódunk a büfivel vagy a pukival, de ez akkor is volt amikor kapta ezeket.
Múlt héten volt 4270 g, meghízta a két havi adagját.Nem is csodálom,még éjjel is 3 óránként kel.Pedig már annyira szeretnék legalább egy 5 órát folyamatosan aludni.
Gyógyszertári fürdetőt használjuk, hajmosás minden másnap van, nincs eddig problémánk a koszmóval.
A tejpöttyökre a védőnő a sudokrémet ajánlotta, de én az aloe vera spryavel kezelem neki és szebb.
Fogamzásgátlót én se szeretnék szedni...de mi is ez a hab,meg krém?
Hab, meg krém? Le vagyok maradva.
Épp ma váltottam ki a gyógyszert amit a doki írt. 7590,- :S
Mi is csak egy héten egyszer mossunk hajat-Gabi samponnal. egyébként csak vízzel, vagy még azzal sem.
Még igazi koszmónk nincs, csak látom, hogy kezd neki lerakódni.
Ma vettem babé sampont :) Este kipróbáljuk
Mi majd 15-én kapjuk a szurit..már előre tudom hogy fog sírni..bár imádja a dokinénit, lehet hogy elvonja a figyelmét majd!
Mi germicid-c kúpot kaptunk és azt fogom neki adni láz ellen!
Edo..én minden nap átmosom a kis haját is és nincs koszmónk, nem is volt!
Vevina!
Nálunk Hanna ha hason van a lábát lendítgeti úgy fordítja át magát, jókat nevetünk rajta olyan aranyosan csinálja:))
Lili is nagyon nyáladzik, meg a nyelvét is nyújtogatja, sőt köhögni is szokott - ezt már nem tom ki írta, h félre nyeli a nyálát, főleg olyankor, amikor próbál "gügyögni" is, olyankor rendszeresen félre nyel.
Ésss, tegnap átfordult hasról hátra, és vagy 5x megismételte :)
Én ma megyek dokihoz, így már 7hetes kontroll lett, de csak most volt időpont - semmi kedvem hozzá :S
Üdv újra "itthon" ;)
Nem tudom, milyen a hab, én használtam már krémet, meg kúpot is (nem tom a nevét leírhatom-e) -ez hormonmentes, és megöli a 'kiskatonákat'. Az érzés nem ugyanaz, mint nélküle, de a gumitól jobb szerintem :) és ami a lényeg, h tényleg hormonmentes.
Nekem mindkét lány 8 hónapos koráig csak szopitott és kb 11 hósak voltak, mikor először megjött a mensim. Utána még 1-1 évig szopiztak. Sőt Aténa úgy hogy már terhes voltam Dorkával. Aznap cicizett utoljára mikor mentem Dorkával szülni. Utána már nem kérte :)
Úgyhogy ne aggódjatok a tejcsi-mensi dolgon
Norbinak is sokkal több a nyála,és állandóan nyújtogatja a nyelvét.Anyu szerint biztos a fogát piszkálja.Hát szerintem ez egy kicsit korai lenne...Remélem nem!
Vevina!
Nekünk is tölti a védőnő a könyvecskéjét.
Ja... a koszmóról nekünk is azt mondta a védőnő,h általában azoknál a babáknál van,akiknek sűrűn mossák a haját,ezért csak max 2x mossuk egy héten,és csak vízzel.Igaz én fürdetőkrémmel szoktam.
Egyszer elkezdett hámlani a fejbőre,és nekem anyu mondta,hogy hajmosás előtt kenjem be a fejét babaolajjal.Már elsőre is nagyon sokat segített,másodszorra már el is múlt.
Sziasztok!
Látom nem csak mi szenvedünk...Napok óta kínlódunk a büfivel meg a pukival.Nagyon sír előtte:S Lehet azért van mert én is le akartam állni az infacollal,mert úgy gondoltam,hogy mivel nem olyan vészes nálunk a helyzet,nem túl sok hasznát vesszük,de ezekszerint tévedtem...Most mi is kipróbáljuk az espumisant,hátha az jobb lesz nekünk is...
Képzeljétek!Tegnap volt az első alkalom,hogy Norbi nem üvöltött a fürdés utáni törülközésnél...
Isten tartsa meg jó szokását:)
Én még egyenlőre nem tudtam elérni a dokimat,remélem nincs szabin!
Látom mindenki nagyon tart a kistesóktól,nem is értem:)
Valaki használt már habot fogamzásgátlásra?
Gyógyszert nem szeretnék szedni,így egész szimpinek tűnik,csak nincs ismerősöm,akinek lenne tapasztalata...hátha ti tudtok valamit...
Sziasztkok!
Mi ma délelőtt kaptuk meg a 2 hónapos védőoltást.
Remélem szerencsések leszünk, és nem lesz semmi komoly mellékhatás!
Dejó ,lenne!
Amúgy a láz megelőzésére panadol szirupot adok, 2 ml-t.
Mi ma vagyunk 7 hetesek:))
Lehetséges, hogy nem jön meg amíg szoptatsz..mindenkinél más!
Nálam a fiamnál amíg szoptattam nem jött meg utána viszont szinte azonnal, a lányomnál viszont 4-5 hónap után megjött már!
A teából én 4 csészével iszok naponta..3dl-el:)
3liter??? rá van írva hogy max 4-5pohárral szabad többet nem.Hasmenést okozhat a babánál ha túl sokat iszol és az sem jó...
Ne haragudjatok felébredt.. mennem kell etetés van.
Puszi mindenkinek!