2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
Hasba kaptam. Még a lapar után.
Lesz. A Dunántúli Naplóban volt. De Én maradok a Dokinál.
Tényleg lesz Káli?? Nem is hallottam!
Nagyon kíváncsi vagyok, lesz-e petém. Mert eddig nem volt. AMikor a fostimont kaptam, akkor volt 1 db. Azon kívül semmi :-(((
Ma a Dokitól megkérdeztem a következőt:
Hallottam, hogy lesz Káli Pécsett. S megkérdeztem megy vagy marad, hol tudom elérni, mert nagyon nem mindegy. Azt mondta, hogy marad. Ugyanott megtalálom januárba, mint ahol most van.
Igen, Én jövő csütörtökre leszek KÉSZ! Elvileg.
Remélem minden rendben lesz, és nem kell fél évet várnotok, mint Verára.
Hát remélem. Bár így hogy időpontot kell kérni elég necces a dolog. Ha csak megint nem ír vmi érdekes diagnózist a beutalóra:)
az nem baj...hozzátok össze a bébet!!!
És ez miért baj?
Megnéz ultrahangon is?
Tök röhej. Mikor megyek a nődokimhoz akkor előtte való nap kell lennie a pé-mnek.
Tavaly itta is a család, na majd veszek is! Köszi.
Tumpika!!!Áginak is mondtam lándzsás útifű szirup az jó, segít is!!!
Ha minden jól megy, akkor kedden, 1-én.
Szia Tumpika!
Én már jól vagyok!
Hála az égnek.
Jaj szegénykém. Pedig ma szép volt az idő. Nekem tök sok energiám volt ma. A kertben összeszedtem a faleveleket. Kb. egy órát dolgoztam, a lábam addig bírta.
Hát én sem szeretem. Még az előző szezonból van itthon egy fél "maciméz" majd eszegetem. A kolleganőm is ezt mondta. Teát sem szeretem, de ilyenkor iszom. Akkor már tudja mindenki, hogy beteg vagyok, ha teát iszom.
Szia Eszter!
Jobbulást kívánok akkor. Múltkor a Mgaginak fájt a torka, mondtam egyen mézet, neked is ezt tudom tanácsolni, csodákra képes. Remélem Te szereted.
Még ne éld bele magad, nehogy csalódj. Tapasztalatból mondom. Még korai lenne. Ha majd a 32 napon is ennyi, akkor reménykedhetsz.
nem tudom mit gondoljak...Szerinted Tumpika?
Reménykedjek? nem akarok pofára esni...
Igen, ez lehetséges, s logikusnak is tűnik.
Sziasztok lányok!
Viki köszi a gólyát, nem bánnám, ha itt maradnának!! :-)
Nekem reggelre elment a hangom, tiszta rekedt vagyok, nem vagyok 100-as.
Kisbögre, nekem is ilyen szokott lenni a hőm, 36,2 körül, és nálam is a 36,7 az már magas.
Főleg ha a doki megnéz és megnyugtat.
Jövőre elkezdem szedni a vitamint.
Tudod mi jutott eszembe?
Akkor amikor volt cisztám és felszívódott nem tudtam miért csak fél év múlva sikerült Vera. Hát mostmár rájöttem. Mert szervezetemnek ennyi idő kellett a regenerálódásra.
Mgagi! Nem lesz semmi gond!
További ajánlott fórumok: