2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
Minden rendben lesz.
Nem tudom, hogy kb hány hetes lehetsz.
De 6.hét környékén már látni a petezsákot.
Olvastam, hogy szerdán mész. Remélem csupa jót mondd.
Ma voltam a rákszűréseredményéért. Azt mondták minden rendben, csak egy kis gyulladásom van v. volt nem tudom, mert nincs bőfolyásom.
igen, nekem is több osztálytársam megcsinálta már, és ők is nagyon dícsérik...mindenképpen meg szeretném csinálni!
Szerintem is megéri!
azért akarom megcsinálni, mert gyerek mellett hasznos lesz, ha ilyet tud az ember, kevesebb időráfordítással, többet és hatékonyabban tanulni.
Már nagyon várom mert érdekel is!!!és szerintem 30.000- et megér, nekem legalábbis.
Igen, az tuti jó.
Én is csináltam ilyet a nyelvvizsga előtt. Megtanultam a teljes tesztkönyvet, megoldásokkal együtt, s 7 perc alatt 100%-ot írtam! Ez komoly. A szintidő: 30 perc volt. Ezt a tesómmal csináltam végig, 2 év alatt.
Ne izgulj, minden rendben lesz.
Én mindig tervet csinálok magamnak, napi terv: mit kell megtanulni, az mennyi idő....s legfeljebb 2 órát tanulok, max. 1 órát javítok dolgozatot.
Semmi, tanulonom kellene, de nem tudok, nagyon izgatott vagyok. Szerdára beszéltem meg a dokival a vizsgálatot, remélem minden oké lesz...már nagyon várom.
Te hogyan veszed rá magad, hogy tanulj??? Mert nekem most sehogy sem megy...pedig nagyon kellene...
Tudom 4 év és én is 30 leszek. Fura lesz az is, de de eljön annak is az ideje.
Az ember mindig annyinak néz ki amennyinek érzi magát. Én nem érzem annyinak magam mint amennyi most vagyok. Vagyis leszek 4 nap múlva.
Az sem jobb.
Biztos nem tehet róla.
Az a fura, hogy az én szüleim a fiatalabbak, de a párom szülei jobb formában vannak, mint az enyémek.
:)
Ez viszont, jó nem?
Amikor egyszer mentünk felpróbálni a menyasszonyi ruhát ciki volt, mert anyósomat a nagymamámnak nézték :)
Sajnos én ezt nem mondhatom el az anyukámról.
De ha anyósommal megyek vhová, megkérdezik, hogy az anyukám e. Vagy amikor terhesgondozásra mentünk a védőnő őt kérdezte meg hogy hány hetes terhes.
én is örülök neki, így legalább, mint nálam és anyunál, remélem majd a gyerekemmel is így leszek. Anyut sokszor a nővéremnek nézik :)
Na én is így akarok lenni...
Velem is történt már olyan hogy megkérdezték, hogy betöltöttem e a 18-cat. Ső a munkahelyen a nénik le kislányoznak. Az egy ik megkérdezte, hogy hát ez a kislánytanuló?
Én örülök neki.