2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
Velem se sok .....
Apa kiment ma horgászni, nagyon mentem volna én is ki a szabadba de egy kicsit lappang még a nátha körülöttem :S szóval inkább itthon maradtam....
Szejjasztok kicsikék.
Remélem jól vagytok. ÖÖÖÖÖÖöööö...nem is tudom mikor teszteljek, olyan fosós vagyok :DDDD De nem tudom mitől. Ha nincs baba nincs, mit rosálok ezen be. Mociztunk. Közben éreztem néha lentől fájdalmakat. "Mintha valamit nyomtam volna"...
Én írtam neki az iwiw-en de még nem válaszolt :(
Hogy vagy Tündi? Miyen volt a hétvégétek???
Vissza olvastam a fóruomt :) :(
Én biztos vagyok benne hogy csak egy csúnya félreértés volt ez az egész :).....
Babus tudom hogy te se tudnál senkit megbántani :)
És vesszőcske is egy végtelenűl rendes lány aki szintén nem tudna senkit bánta !!!!
Én csak annyit fűznék ehez hogy amikor én is elkezdtem fórumozni sokáig esetlennek éreztem magam mert mindenhol össze voltak szokva már a csajok és én is néha kicsit kívülállónak éreztem magam!!!! És néha én is magamra vettem könnyebben dolgokat....
Fátylat rá csajok!!!!!!
Hiszen pé után van mindenki biztosan szórakoznak a hormonok!!!!!!
Vesszőcske remélem vissza nézel még ide is!!!
lapozz lejjeb, mert valami miatt lecsuszott a lap aljára.
ugy megtalálod::))
egyetértek drágám:))
örülök, hogy jól éreztétek Magatokat:))
puszi drágám:)
Jó éjszakát:)
Kedves Babusom.
Tudjuk, hogy általánosságban szólt, biztos Vesszőcske kicsit morci volt, remélem nem lesz harag köztetek Anya!!!!!
Most ugyis mindenki egy kicsit feszült a babaprojekt miatt, kérlek benneteket egy ilyen jó fórumról mint ami ez hagyjuk ki a szópárbajt.
Ezért is mondjuk mindig azt: Akinek nem inge nem veszi magára!!!
Anyóca, kellemes pihenés, jó éjszakát kívánok, holnap beszélünk.
....Motorozás jó volt...Füreden voltunk, fáradt is vagyok mint a dög.
Puszilok mindenkit: Babus, Tündi, Hope, Vesszőcske, mmhmaka!!!Jók legyetek.
Ui: Mindig Évit is akarom írni, nagyon bánt, hogy kiregizett!!!:((((
Szia drágám:))
muszáj volt visszanézzek:))
Nem vagyok önimádó, de az biztos, hogy nem nem róla szólt a dolog, csak a nagy általánosságról.
sosem voltam senkinek az ellensége, sőt mindig azt néztem, hogy hol, mikor, hogy segitsek.
Ezért köszönöm Neked is Renikém, hogy kiálltál mellettem:))
Jót motoroztál drágám?
Jó estét barátnőim. Megjöttem a motorozásból. Majd részletesen a naplómban leírom....És mire jövök haza, hogy itt "beszólogatás" van. Nem állok én senkinek sem a pártján, de valamit hozzáfűznék. Szerintem Babus nem Vesszőcskére értette, hogy egy szál kombinéban mászkál, hanem úgy általánosságban a mai tinikről. Nem kell ezért felhúzni magad Vesszőcske, Babus mindig jóindulatú, talán nála tisztább és önzetlen emberrel még nem "találkoztam". Nagyon szeretem őt így személyes kontaktus nélkül is, mert olyan anyáskodó, és ez nagyon bejön nekem...Biztos nem akart téged megbántani.
Tündi, mmhmaka és remélem kis Hope is jól vagytok.
igen valószinü, hogy félreértett.
De én nem beszélek semmit meg priviben sem.
Én nem haragszom és téma itt lezárva:))
ahogy tudok, vigyázok magamra!!
Szia!
Neked is szép napot!
Most én is megyek lassan!
Én tudom, hogy ez az egész csak egy nagy félreértés! Tudom, hogy Te sem akartad Őt, és Ő sem akart Téged megbántani! Próbáljátok priviben megbeszélni!
Tudod, hogy itt mindenki szeret Téged, és nagyon drukkol Neked! Nem is értem azokat, akik nem így tesznek. :)
Na mindegy, ezen ne rágódj, vigyázz Magatokra nagyon!
igen drága Töndikém:))
Ugy érzem, hogy én nem sértettem meg senkit soha, de mindig akad valamelyik fórumon valaki, aki megszurkál és én nem fogom hagyni ezt senkinek sem.
Én csak jóindulatból irtam le, hogy mi a baj sok fiatalnál, nem rá irányult a csipőnadrágos dolog, de irtam, hogy akinek nem ingre ne vegye magára!Tudom, hogy Te szívből drukkolsz, meg egy páran, de nem mindenki!