2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
ezzel egyetértek, de ott a zselé azt ujra a régi:))DDD
Én is, de konkrétan nem ott van a nyaraló hanem Balatonszabadin.
Kb 4 km a központ, a centum tőlünk
Én szeretem Siófokot, sztem jó hely.
Igen, Bogács kilőve és Eger is mert drága, kell a pécsi dokihoz a pénz.
Jó a Balcsi is! Én szeretem, itt is nőtem fel, így??
Változtass nálunk is volt ilyen időszak, akkor előszedtem egyszer a nővérke cuccomat és faszán szétrepedt a fenekemen a szoknya, akkor picit vékonyabb voltam, de feldobta az egészet, mert tök jókat nevettünk.
Tudod úgy csinűáltam, hogy téglalapra hatottam, tehát elölről két csík lett, ami takarta a cicit is meg alul is és oldalt volt a kötés.
nekem apa megjegyezte h egy kicsit lapos a szex köztünk, már mint én nem vagyok olyan aktív mint régen, de már ez az örökös baba porojekt és a nőgyógy bajok miatt van, de kell változtatnom, az tuti.
Tegnap nem volt kedvem akciózni, apának meg igen, de lehet ezen segíteni nem? hát segítettem :))DDD
naaa, hát ez király :)))
én is most lefogyok aztán csinálhatok ilyeneket :)
de a hurkáim köré köthetnék én bármit azt már nem fogja össze semmi :D
Jó hely az, 1 hétre mentek?
A múltkor cici köré meg a derekamra is kötöttem kendöt muszlin átlátszó, hááát kész volt tőle:oDD
csak Balcsi, Siófok, de ez is megteszi!
:))) detényleg csináld meg :))
meg vmi jó kis szexi fehérnemű, nem is kell más :)) esetleg egy üveg behűtött pezsi :)
Mentek valahova nyaralni?
én is rövid haj párti vagyok, én jövő csüt megyek fodihoz, szabi előtt és úgyis lesz oszt tali is.
kivéve, hogy marhára el lehet aludni:oDD
Mivel nincs lóvé én leszek az ajándék még hazafele veszek egy masnit a nyakamba:oDD
én is sztem, semmi gond nincs vele:))
csodák pedig vannak :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mindenkinek eljön a Csoda napja:))DDD
Elég is az, kényelmes én szeretem a rövid hajat.
:DD ma este mindet szabad, a lényeg hogy akcióóóóóó :)))
igen, a nyakam aljáig ér.
:oDDD ott is csinálok majd kakastaréjt:oD
most már jobb, tudom, hogy nem csak a rosszra kell gondolnom, de ez lenne már maga a CSODA ha nem jönne meg végre!
További ajánlott fórumok: