Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
Igaz? Én most kaptam 2 különböző vizet. Az egyik szentkútról való, a másik a csitári forrásból. Mind a kettő ivóvíz, és teljesen mások:)
A lúgosításra érted?
Mert szerintem csak az eleje nehéz. valahogy megváltozik az ízlelésed. S nem is kívánom sokszor azokat a dolgokat, amiket mondjuk két hete megettem.
A legnehezebb azt megállni, hogy ha friss kenyérért megyek NE vegyek semmit a pékségben. Ez nagyon fura, de tartok banánt és bio műzli szeletet a kocsiban, szóval ez a nasi.
Amúgy ügyes vagy Viki, nagyon...
Te milyen boltban szoktad megvenni?
Mgagi veled mi újság? Csöndben vagy.
Jaj, ezt ne is emlegesd! Műtét óta még nem tudtam hason aludni, csak hanyatt.:)
A lábaim is akadályoznak!!!! S most egész éjjel mocorgok, mert annyira elkezdett gyógyulni, hogy "vedlik", szóval nagyon viszket....
Itt a gép előtt nem igen tudok hanyatt feküdni... :)
Kicsit feljöttem, hogy beszélgethessek veletek...
De nem tudom mitől van a puffadás... ???
Például?
Amúgy érzem a vizek között a különbséget! Komolyan.
Bolt meg bolt között is van különbség..
Nekem a hanyatt fekvés szokott beválni.
Helyes. Még több változást is észre fogsz magadon venni:)
Lehet valami más boltban meg kéne néznem.
A lúgosításhoz annyit írnék, hogy nem iszom semmi üdítőt. Pedig naponta ittam, mindig a suliba menet vettem. Észre vettem, hogy elkezdtem fogyni, sőt a pattanások is visszaszorultak, Hála Istennek, szóval már megérte.
nincsen, nincs valami terészetes mód???
Fúúú, az tényleg jó drága, de hát a szállítási költséget is ki kell valakinek fizetni:( Nálunk 660.
960 Ft / 5 liter Szerintem drága, de ez van.
Hát még csak 10 napja tartom.
Most fejeztem be a tanulást, tök kivagyok agyilag...
Ja és két napja nagyon fel vagyok fújódva...
Ügyi vagy:)) Mennyiért adják nálatok a Füredit?
Sziasztok!!! Szia Viki és mindenki!!!
Nagyon ügyes vagy, és kitartó!
További ajánlott fórumok: