2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Fannika akkorákat rúgdos, istenem, milyen fura lesz, ha nem érzem majd ezt! :) Napok óta meg sem áll, ez hihetetlen! Ennyi energia van benne, micsoda csajszi! :)
Én is letusizok, aztán nézem a tv-t. Lesz egy film a sima m2-n, lehet láttam már, jónak tűnik.
Jó éjt!
Szia! Akkor ezek normális érzések, nem kell félnünk. Én sem bírnék tornászni, meg a sérvem miatt nem is lehet.
Az én párom meg azt mondja, ha görcsöl a hasam, hogy pihenjél cica! :)))) Mondtam neki, ugye, azért ha tényleg jönnek majd a fájások, akkor csak nem fogja ezt mondani???!!!
Hát igen... bocsi, közben hívott egyik tűzoltófeleség, ő tavaly szült, írt egy lisitát nekünk, hogy mit vegyünk, meg ad is egy-két cuccot, meg mondta, miket vigyek még a kórházba, és hogy mik vannak nálunk a szülészeten...
És mondta, hogy sajna a fiúknak nagy riasztásuk volt, hallottam is egy órája, hogy mentek, bazi sok bála ég valahol, ilyenkor egész éjjel oltanak. :(
Lépek csajok,megyek a tus alá,hosszú volt ez a délután!
Nálunk nagy vihar készülődik úgy hallom.......
Szép estét!
Akárcsak az én párom...ő is sokat kérdi ezt..sztem már ők is nagyon izgulnak,és várják a gyermeküket!
Írígyellek,h te még eljársz tornára,én képtelen lennék rá sztem,mert sokszor pisilni is alig tudok kivánszorogni!:)
Szerintem már mindenki a legszívesebben tul lenne a szulésen. Ma még sikerult elmennem tornára de már annyira nem akarodzott. A novér aki tartja az meg lecseszett hogy mért nem szoltam hogy már 38 hetes terhes vagyok, mert akkor velem kulon kell még foglalkoznia.
Szerencsére a ctg-t nem a szulészeten csinálják nekem, mert a dokimnak van a rendelobe. Minden egyes jajgatásra a párom azt kérdi hogy akkor már indulhatunk a korházba. Már alig várja hogy meglegyen a picurka.
Szia!Úgy látom mindenkit hasonló érzések "gyötörnek"!:)
Majd írd meg a ctg-n!
Kriszta most olvastam a naplódat!Nem semmi napjaid vannak hallod e!
Tegnap én kivágtam volna az összes szerelőt!
Ma meg az autód.... még szerencse,hogy aztán elindult!
Pihenj sokat!!
Én is sokat sírok ok nélkül is....
Ne aggódj, csak a hormonok miatt van! Én is nagyon gyagya vagyok, és néha nemtom, miért is sírok!!! Mindenkit kiborítok már, anyu is alig várja, hogy megszüljek, mert idegeskedik, ha sírok...
Nem semmi a pasid, de legalább életerős, nem nyavalygós! :)
Aha,nekem is ilyen érzéseim vannak!Minden bajom mostanság!
Ma haragudtam magamra,mert kicsúszott a számon hogy kellett ez nekem??De egyből bocsánatot is kértem Grétitől!Hogy lehetek ilyen marha!?
Apa most épp szilvát szed,pálinkának!Pedig még lába nem gyógyult meg teljesen!
Teljesen megértelek Kriszta,tudod én is sokat vagyok egyedül!
Bár nekem most mákom van,mert apa mostanra időzítette a szabiját,így a hónapban már nem is megy szoliba!De igaz attól mindig talál magának valamit!Most sincs itthon!
A combom,a csípőm nekem is sokat fájdogál,meg ezek a mensis fájások.....
Nem gondoltam,hogy ennyire félek,de ma szembesültem vele igazán!
Ahogy ott vártunk a folyosón a ctg-re,hallottam az egyik kismamát nyögni,a másikat pedig császárra vitték a műtőbe!A dokik,csecsemősök,szülésznő műtősruhában fel-alá mászkáltak,őszintén mondom,hogy nagyon berezeltem!
Hát igen...végülis ha így fogom fel a dolgot,akkor azt hiszem már is könnyebb!De valahogy akkor is rosszul érint!
Ezt a másik dokit ő ajánlotta,és voltam is már nála végülis nincs vele gond,csak hát .....
Itt vagyok!!!Nagyon elhúzodtak a dolgok,rengeteget vártunk,mert 2szülés is volt,nagy volt forgalom!
Egy szülésznő van ugye,nem volt ideje szegénynek ránk tenni a ctg-t!Többször elnézést kért...aranyos volt nagyon!
A helyzet,hogy mutatott fájásokat a gép,főleg gaz elején,de ahogy lefektettek szinte elmúlt!Pedig előtte a tescoban nagyon durván rám jöttek!
Azt mondta a dokim,hogy most abban az állapotban vagyok,hogy bármikor bármi történhet!Ebből lehet szülés bármikor,de az is lehet,h túlhordom!
Ha péntekig nem lesz semmi,akkor mennem kell reggel és átad majd egy másik orvosnak!
Ezt valahogy helyre kell,h tegyem magamban!
sziasztok!
gratula minden babának-mamának,ügyesek voltatok!
nekem még 2hét a császár.. tegnap voltam dokinál,reménykedtem h azt mondja h előbb jön Lencsibaba,de nem.. nagyon jól érzi magát bent semmi jele.. 19-én gondoljatok rám jó?
drukkolok mindenkinek aki még várakozik :))
Nóra, fogadd őszinte részvétemet! Nagyon-nagyon nehéz lehet így most neked. Alig több, mint 2 éve veszítettük el hirtelen apukámat, utána én háromszor kerültem mély depresszióba, de most már máshogy nézem a dolgokat, tudom, hogy itt van velem most is apu, és örül a negyedik kisunokájának, és vigyáz ránk. Ha nem tudsz kimenni még a temetőbe, gyújts neki fehér gyertyát, örülni fog fentről.
Most eltűnök, ki kell bőgnöm magam. :(