2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Sziasztok! Nagyon aktívak vagytok ma reggel:)
Nem szül senki????
Én bevállalom szívesen...:P
Most mennem kell ebédet kreálni!
Szép napot! :)
Remélem nekem sem jönnek elő nagyon csúnyák. Eléggé hajlamos vagyok rá.
Nekem pár héttel ezelőttig "csak" a csípőmön volt, de most bal oldalt a hasam alján lett néhány, szerencsére nem túl vadak...
Én is mindenhol babákat látok, csőlátásom lett szerintem...
Rólam apa tegnap csinált képet, de ruhában, akarok egy olyat ahol meztelen a pocim. Abban reménykedem hátha megúszom a striákat a pocimon. Eddig csak a csípőmön jött elő pár új. De nekem voltak régebbről is és biztos voltam benne h tiszta stria leszek a hasamon is, de eddig még nem jöttek ki. Hátha megúszom..
Tegnap voltunk ikeában és annyi, de annyi kicsibaba volt, mindenkinél kenguru vagy babakocsi volt, én meg csak szívtam a fogam h haddénisénisénismár.. :D
Kíváncsi vagyok a képekre!!
Én a hasam akartam lefotózni egyik nap, de amikor láttam, hogy mekkora meggondoltam magam! bazi sokat nőtt!
most mennem kell,talán délután tudok,jönni vagy holnap doki után,kitartás és pusz mindenkinek
mi is összeraktuk,már lent parkol a tárolóban és várja,hogy mehessünk már végre vele:-)
Garázdálkodj.. :D Rendbontó! :D:D
Mert eléggé link alak vagyok és szerintem elhanyagolnám az írást, de képeket csinálok, ígérem!
Este apa összerakja a kocsinkat és akkor mindent lefotozok! :-))
Jah, átfordulni az ágyban nekem is csak szitkozódva megy! :)
Nekem a sima függöny napocskás! :)))
Aha, össze van rakva, alig várom hogy garázdálkodjak vele!
Én is pont rá gondoltam reggel, mikor nézegettem a táblázatot. Remélem jól van(nak)!
Neked miért nincs naplód? Most mindent a fantáziánkra bízol?? :D
Én úgy megnézném a dolgokat amikről mesélsz... meg téged is!
na igen,azt hiszem te is úgy vagy mint én,nem is lehetne ezt jobban leirni.Dettó ezt érzem
Apának kiborult az arcszesze reggel a fürdőben, imádom az illatát, többször is beszimatolok apa-szagot venni! :)
Az is vicc, hogy nekünk majd kell napernyő a kocsira, ha a sportrész lesz rajta, de az is 10-15 ezer. Szerintem majd vaterázok egyet.
Nyuszogó nem volt 13-a óta.. De gondolom Ancsának írt volna ha kórházban lenne...
Sziasztok!
Nekem is a medencém fáj a csípőcsontjaim és a szeméremcsontom.
Az ágyban elég megfordulni. Már a napozóágyunk szivacsát is betettem, így egy fokkal jobb. Amikor megpihenek alig bírok utánna elindulni. Sántikálok és jajgatok magamban mint egy 90 éves öregasszony.
A szőnyeg nálunk is mackós, mert csak az volt aranyos és babának való. A függöny carsos, a sötétítő meg napocskás.
Ti összeraktátok már a kocsit?
Rendesen lehúzzák a kismamákat, tudják, hogy úgyis kénytelen vagy megvenni... :/
Nálunk csak obi van, de ez a 3 autó a falra is nagyon drága volt...
További ajánlott fórumok: