2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Tartok tőle, hogy én is bőgni fogok:(
És nem nyomta a fülét a fülbevaló? Vagy én attól félek, hogy szoptatásnál nehogy én nyomjam neki...
Mi holnap megyünk 1 hónapos vizsgálatra, akkor biztos elmondanak mindent a védőoltások rendjéről.
Csütörtökön fúrják ki a drágám fülét, már előre félek:( Van valaki, aki ott volt mikor a pici fülét fúrták?
Nem éri meg. Nekünk a doktornőnk kerek perec megmondta. Minimálisan intelligens ember el tudja dönteni, mikor igényel egy hasmenés orvosi ellátást. Rákérdeztünk, látott-e már hasmenésben meghalni gyereket. Azt mondta, egyszer, egy cigány kisgyereket, de őt gyakorlatilag már halva hozták, elhanyagolt "eset" volt.
A Prevenart viszont ajánlotta, most már ingyen is van, és bár ritkák a betegségek, amiket kivédhet, de súlyosak.
Sziasztok! Nálunk is kezd beállni a rendszer, és már 2 éjszaka csak 2-szer keltünk:) Viszont néha megesik,h nem alszik Barnika vissza, ilyenkor 2 óra küzdelem következik..Általában 2 óra alatt kipurcan (mondjuk én is), de győznek az álommanók!
Ilyenkor mindig azt mondogatom magamnak,h kitartás,3 óránál többet nemigen bír ébren lenni..Fő az optimizmus!
Szia! Nálunk is külön szobában alszik Petra, néha nyűgös, nem akar a kiságyban aludni, viszont nem veszem kettőnk közé. Inkább akkor hintázok vele egy kicsit, vagy hordozóba teszem, míg el nem szunnyad. Aztán ha bealudt, onnantól kezdve azt teszek vele, amit akarok:))
Én nem merem mellénk venni, mert félek, hogy akkor megszokja és később gondjaink lesznek a saját ágyba szoktatással. De nem azt mondom, hogy rosszul teszed, ha magad mellé veszed.
A barátnőm a kimerültség miatt több hónapig a kisfiával aludt ( a franciaágyban apával együtt), és Gergőnek semmi gondja nem volt később a kisággyal. Sőt, csak ott tud jókat aludni.
Szóval nem biztos hogy ilyen picit el lehet kapatni...
Nekem reggel 6-kor ébred, utána tuti nem alszik 9-ig, szóval nálunk a délelőttök gyöszösek!
Este 6-tól 7-ig mi lent vagyunk sétálni, utána a párom felügyeskedi a babakocsit babával együtt a lakásba, így általában nem ébred fel, 8-kor fürdetés, fél 9-kor kajcsi, aztán szunya...
No megyek keresek valami házimunkát...
:-DDD
Oli az este fürdés előtt mindig nagyon éber, olyan 6 körül, ilyenkor nem nagyon szokott aludni, de legalább kifárad éjjelre.
Nappal nálunk is 2 és fél óra az átlag, éjjel ha elalszik akkor 3 és fél...
Majd addig tömöm este kajával amíg mozog hogy bekábuljon... :DD
Én csak éjjel altatom kiságyban, nappal vagy bölcsőben vagy a kocsiban, vagy a mi ágyunkon.
A babaszobába mi ilyen fotelágyat vettünk, mert kicsike a szoba, és így csak este kell kihúzni.
Nálunk se volt még eddig 4 óránál több éjjel, sőt inkább 3 mint 4, de nem bánnám, ha rászokna. :))
Nappal meg inkább két és fél, max 3.
Sajnos a babaszobában csak fotel van ágy nincs ahova leheveredhetnék, bár amennyire fáradt vagyok mostanában szerintem simán megteszi a szoptatós fotel is...
Ki fogom böjtölni, mert most is a mi ágyunkban durmol... :/
Be se merek menni a szobába nehogy felébredjen! :))