2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
nagyon változó, még olyat is olvastam hogy 4 éves korában barnult be a kék szeme a kislánynak ami elég durva. Egy éves koráig változhat, de szerintem a legáltalánosabb, hogy olyan fél éves korig be kell bernulnia ha barna lesz és azután inkább az árnyalata változik. Niminek 8 hós korában is még az a nagyon sötét kék szeme volt, szinte fekete. Egy éves kora után kezdett igazából világosodni, most se az, de sokkal világosabb kék.
Szóval fél éves kora után inkább az árnyalat változik, pl zöldül kisé.. Legalábbis általában-.
Én is kíváncsi vagyok nagyon Jáde szemeire, most tök olyan mint Niminek volt babakorában. De a haja meglepően sötét barna, lehet a szeme is az lesz.
És a haj?? Szerintetek az én lányomnak kihullik? a fiam tök kopasz volt és szőke, de a lányom haja sok, hosszú és erősnek tűnik. És ha igen akkor mikor hullik vajon ki?
Sziasztok! Szeretném kérdezni,h kinek mikor kezdett látszani a BCG helye? Nekünk még nem:( Ma vagyunk 4 hetesek.
Nagyon szépek a babák, mindig nézem,ha raktok fel új képeket:)
Barnus olyan hosszú baba,h már alig jó a 62-es rugi...Ez most csak úgy eszembe jutott, mert api ma hozott a Tescoból 68-asat, pffffff..Hová nő ez a gyerek??Kosaras lesz lehet:)
Szia, annyira szép a Bia. Igazi kislányos baba.
Egyébként szerintem rád hasonlít.
Hali,
Olimé is nagyon kék. De apáé is az, úgyhogy remélem az is marad. :)
én úgy tudom 6 hónapos korukig alakul ki.
A csípőszűrés hány hetes korban ajánlott?
Mert mi okt.27-re kaptunk időpontot,akkor épp 2hónapos lesz Gréti!Az nem túl késő?
Kb hány hetes korra alakul ki a végleges szemszíne a babáknak?
Mert Grétié még mindig nagyon kék!De szerintem olyan valószínűtlen,hogy az is marad,mert nagy része a családnak barna (elvétve zöldes) szemű!
Köszi!:)
Én meg épp most gyönyörködtem a te Petrádban!
Nagyon tetszik az a kép,ahol ül,mint a nagyok!:D
H1N1
95. tücsi03 2009-09-25 21:12
Sziasztok!
Egy jó tanács:tegnap volt az oviban szülői értekezlet amin ott volt a védőnő aki nem ajánlotta senkinek azt mondta hogy még az egészségügyi miniszter sem adatja be magának sem az orvosok mivel nem ismertek a mellékhatásai!Azt mondta mindenki saját felelősségre!
Köszi csajok a válaszokat, Én sem fogok tovább várni, szerintem a jövő héten túlesünk a fülbevaló-ügyön!
Mi is a születési mérethez képest 9 cm-el vagyunk hosszabbak, és tegnap voltunk a védőnéninél mérlegelésen, háááát.....5420gramm!ha teszek fel képet majd meglátjátok milyen kis husikánk van!
Minket is mindíg megdicsérnek, hogy milyen figyelmes a Pindúr, és azt mondta a védőnő, hogy amíg anyatejtől hízik ennyit a baba, addig nincs baj, mert ha el fog kezdeni mozogni, akkor lepotyognak róla a kilók!Viszont a tápszeres babák nagyon nehezen mozogják le, ha ilyenkor sokat híznak!
Na pussz!
Én még ilyet nem hallottam hogy a duciság miatt van pelenkakiütés!
Egy két dolgot tudok ajánlani egy próbát megér!Ha érdekel privátban leírom de ez tényleg nem tesz túl jót hogy mindenfélét rákenetnek a kis popsijára,lehet hogy valamelyik hatott volna csak idő előtt másikat írtak fel!
Tudom én azt, csak azért írtam, mert tényleg olyan kis duncigolyó már. Olyan hurkái vannak, hogy még.
A baj az, hogy a popója tiszta piros pöttyös és a védőnő a héten azt mondta, hogy lehet attól is, hogy ilyen dunci. Nemtom mi köze a kettőnek egymáshoz, de ha a héten nem múlik el, akkor vihetem a gyerekdokihoz.
Már annyi fajta popsikrémet használtattak velünk, hogy szerintem már az sem jó :(
Ugyan már!
Gyönyörű a kiscsaj és ti jóval előttünk jártok azért!Mi is leszünk akkorák mire olyan idősek leszünk az tutti!
És szerintem a babák így szépek :)
Különben meg többet úgísem tudsz szerintem adni neki enni mert ha nem kér úgysem eszi meg vagy visszabüfizi!De ez abszurdum hogy egy pici-baba diétázzon :S
Azt hiszem, h én nem szólok semmit a bő 6 kilónkra...
Nekünk is azt mondták, h nagyobbnak néz ki, mint 2 hónapos (és még nincs is annyi!). Gondolom a súly + a hossza miatt is. Tuti minket is "fogyókúrára" fognak fogni a jövő heti védőnőin...
Én is elvittem sétizni egyet mi is elég nyűgisek vagyunk ha valaki ne rázza épp a se hajt,meg egyébként is!
Mindig mikor olvaslak annyira egyformán fejlődnek meg csinálják a dolgukat a csajaink :).
Lehet megpaktálták ,hogy a déli régió így csinálja!
:DDDDD
:D
Aha,az infacolnál is ki kellett várni azt a 3-4 napot,mire hatott!
Na megyek,mert csak nem alszik vissza Gréti!
Lehet sétálunk mégegyet...
Bizony telik!Még most születtek....
Igen,én is meglepődtem a 9cm-n,de szemlátomást is nyúlt sokat,csak nem gondoltam,h ennyit!
Én azt vettem észre hogy nyugtalanabb és többet húzza a lábát mióta adom neki bár még nem telt le az az idő amikorra igazán ki kellene fejtenie a hatását!Nem hagyom abba kivárom azt az időt.
Viszont tegnap röcsizett olyat a bugyiba hogy nyakig ért az ügy a kisbodyba.Ollóval vágtam le róla hogy ne legyen csapa f.s a kicsi!:DDDD
Ez már lehet h annak a hatása.