2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Lili is azonnal csendben van ha hasítunk!
Anyja lánya:)
De azért lehet ha tényleg beugrunk majd felétek ha megyünk harasztiba akkor nehogy azt hidd h álmodsz!:DDDD
nincs senki???megyek én is tovább,megyünk az eonhoz meg a postára,Dalma legalább alszik egyet....
autós anyukák,szeret a baba az autóban lenni???az enyém imád,ha meg állunk akkor ordit mint a sárkány,és ha beteszem a hordozóba,akkor már jár keze lába,várja az indulást,olyan édi...most is ott van,ugyhogy megyünk is,majd jövök....
Szia Drágaság!
babyshop.hu itt találsz házhoz is szállítják olcsó pénzért!
:)
Remélem találsz kedvedre valót!
Pussz
jó reggelt csajok...
Pocak...
fizettél az ultrahangért???itt nálunk 2000ft szervenként vagy 5000ft a teljes vizsgálat...szemetek,ez rablás,a Berninél még nem kellett fizetni és a Dalmának pedig megcsinálták ingyen amikor a korházban volt....
Fekete az de nem jó!
Azzal bíztatott az autószerelő,hogy jobban járunk ha eladjuk mert rengeteg a javítás!:SS
Már hónapok óta csak áll:(
Nagyon sajnálom.
Majd lesz másik.
Amúgy éppen hétvégén gondoltam arra hogy ha megyünk majd Dunaharasztiba a Betty Boopos cuccaimért akkor jó lenne beugrani hozzátok!
:)))
Bár a fekete csinossal egyenlőre nem mennénk csak apa csotrogányával!:DDDDDDDDDDDDD
Sziasztok!
Nem tudjátok mi a neve annak a kis ágyszerű valaminek amibe bele lehet tenni a babát és be lehet állítani, hogy ringassa? És hogy hol lehet beszerezni?
Hát én imádok sétálni és amikor csak lehet viszem a hölgyeményt.
Azért a boltba 2 sarokkal odébb nem viszem kocsival :)
De ha messzebbre megyünk akkor is babakocsi a csomagtartóba és akkor bárhol lehet egyet levegőzni!:))
Nagyon édes a lánykád, kis vitamingolyó:)
Nekünk 4 hónaposan lesz ortopédiai szűrés, viszont nincsenek ultrahangok.
Nagyon vagány a leendő babakocsitok! A miénk nem ilyen trendi:( Bár én nem sokat fogom használni, ahová csak tudom kocsival fogom fuvarozni Petrát.
De azért titkon irigykedem rátok:P
Lehet tudni valami árlistát ezzel kapcsolatosan? Tök szupi lenne... Vagy progit letölteni a netről, vagy ilyesmi.
Most megyek én is. Jóét mindenkinek!
Holnap jelentkezem!
sziasztok
Voltunk ma uh.-n. Mindenhol minden oké. Hála a jó égnek!
6,5 kg a drágám és 59 cm:) duncigolyó...
Szerintetek lányok milyen ez a járgány??
Ma megrendeltem,holnap vagy holnap után meg is érkezik!Nekem tetszik,bár annyira nem rajongok a pirosért de ez a leg-lányosabb is,meg a többi nagyon világos szín!Szerintem szuper :)
Asszem ezzel farolunk majd Lillkóval!!
:DDDD
Kép a naplómban mert nem lehet linkelni!!!