2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon boldog névnapot kívánok utólag is Biának!
Nyusz Liliének boldog hófordulót és Grétinek pedig előre, mert ki tudja, hogy holnap leszek-e?! Festenem kellene az udvaron a fákat, hogy a tetőfedők fel tudják tenni hétvégén a léceket. Semmi kedvem hozzá!
Kicsi Petrának is boldog hófordulót!:)
Ancsi örülök h túl vagy a "nehéz napokon"!:)
Mi a védőnővel se megyünk sokra!
Azt mondta elég neki az az anyatej ami van!!
Napi 20 mili!
Szóval.....muszáj volt cselekednem!
Sziaaaa!De jó hogy megint vagy!
De szépek a lányok!:)))
A DM be én is szemeztem a tápszerrel de már így is váltottam,ráadásul nem is orvosi tanácsra!
Még egyszer már nem merek!
Hamarosan meg el is lehet kezdeni mást is adni neki,tápszer helyett!
Már alig várom!:))
Sziasztok!
Igen a bebáról van szó! Mi kb 3 hete álltunk át másikra és érdekes mintha elvágták volna a hasfájást. Már csak akkor fáj ha túl sokat ettek vagy sok a levegő. Igazából véletlenül jöttünk rá. Lennt voltam vidéken anyukáméknál és kellett iratnom tápszert és bamba voltam. A doki sima hypoallergén tápszert írt fel 750 gros ami szintén születéstől kezdve van. olcsóbb is pár foorintal és úgy eltünt a pocakfájás hogy semmilyen szert nem kellett használnunk. A jóllakotságos dolgot a DM-es tápszeren tapasztaltam, és még büdös is volt. Kovász szaga volt a tápszernek.
Nekünk eleve ezt írták fel!
Úgy legyen h ez segít Grétinek is ;))
Érdekes,én is azt tapasztalom,h nem lakik jól Gréti!
De az a durva,h direkt a hasfájás miatt vettem ilyet neki,mert azt mondták,h a bifidus meg mit tudom én mitől jobb lesz,nem fáj a hasa!Hát tényleg......:S
De egy ismerősömnek a kisfiánál bevált például,ők elhagyták a hasfájást!
nekünk mikor mondtam ezt a dolgot a dr nőnek akkor azt mondta h ez lehetetlen h attól fáj a hasa így abból írt megint 2 dobozzal egy hónapra!
Én meg hazajöttem utánaolvastam,(a hasfájás mellett azt is észrevettem h nem is lakik jól!)
és elmentem önkényesen a patikába és vettem neki másfajtát!(Humana baby fit 1-et)
Abszolút nem bántam meg sokkal tovább is elég,jobban el is telíti,és észrevettem az utóbbi hetekben h csillapodott a hasfjása is!
Bizony,holnap 2hónapos Gréti is!:)
Akkor megyek a dokinőhöz másik tápiért...a Similacot ajánlotta egy ismerősöm,lehet azt próbáljuk ki!
Köszike!:))
Holnap Ti is 2 hósak lesztek!
Hogy eltelt az idő!
Én is észrevettem hogy az a bizonyos hypoallergén start aktívot mióta nem esszük azóta kevesebbet fáj a hasa Lilinek!
Jó reggelt mindenkinek!
Kinek hogy telt az éjjel?
Nálunk most jól....
Szia!
A Bebáról van szó?
Mi is azt esszük...akkor lehet nálunk is az a gond???
Mert Grétinek nem akar csillapodni a pocak fájás!
Íratok fel más fajtát.....
Mi liberót használunk a kezdetek óta!
Most a baby soft midit!(3 as számú 5-8 kg ig)
Meg vagyok vele elégedve nagyon!