2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Mi holnap megyünk a 3 hónapos oltásra és sajnos most egyedül viszem a Manókát. Eléggé izgulok is emiatt, remélem jól fogja viselni.
Ma délután meg megyünk a keresztelő időpontját letisztázni.
lányok légyszi húzzatok bele a szavazásba
mi tegnap kaptuk,semmi nem volt utánna,veletek se lesz semmi
hali,andili már szavaztam,nagyon jól álltok
Szerencsére nálunk sncs dráma, hüppög egy keveset a drágaságom, aztán újra mosolyalbum!:))))
Lekopogom, mi hősként szoktuk viselni! :D Eddig egy hangja nem volt! Remélem megtartja jó szokását! :D
Nektek is egy nagy kalappal!
Mindenkinek sok szerencsét aki oltásra megy, remélem könnyen viselik a babák...
Helló! Megvolt tegnap az uh, szerencsére minden rendben... :)
Szia!
Mi is ma megyünk a 3 hónapos oltásra. Szerintem mi rotát nem fogunk kérni...
Jó reggelt Mindenkinek!
Ma megyünk 3 hónapos oltásra Szonjával, és ma kapja meg a rota vírus elleni anyagot is! Aki kapott, hogy viselte a babája, belázasodott utána, vagy valami egyéb megfigyelés? Nyugodt volt az éjszakánk is, még mindig durmol, este fél 10 óta! :):):)
Az egyik..a másik meg vacsizik az apjával. :)
:)))
beleolvastam a naplójába,drukk nekik...:)))
pöttyeid,alusznak????????
gólya mama elrepűlt Ájrinnak...:)
Egy tünemény csaj, aki sajnos elvesztette a babáját nyáron:( Holnap lesz az újabb beültetése. Egyénként nagyon sokan szorítanak neki,330 olvasója van asszem. :)))
sziasztok...
Mercike.........
végre itt...hogy vagytok,már rég hallottunk rólatok.....ha felteszed az új képeket és frissitesz,akkor azokat fogja mutatni,kiváncsi lennék már Kistigrisre...:))))
Hello! Én épp most szavaztam rátok:) És meg is lepődtem,h reggel még csak 4 szavazat volt...Hogy csináljátok?
Ha a kórházban nem láttak problémát a babánál, akkor 6 hetes kora után kell egy koponya és egy hasi UH-t csináltatni a babáknál. Orvosi beutalót kell kérni a gyerekorvostól!
most meg már 135,ez nem igaz
Nem tudok képeket feltenni, mert letöröltem a régieket, és ha felrakom az újakat mindig a régiek jönnek vissza. Ez érthetetlen. Majd még megpróbálom.
hát lányok ez a verseny egy nagy csalás,3kor 6szavazatunk volt,most meg 87van,milyen szemetek már
Sziasztok!
Vettünk etetőszéket. Dönthető támlája van. Azt mondták a boltba, hogy 3 hónapos kortól lehet használni. Egy kicsit jobban ül benne, mint a hordozóba. Ti beleültetnétek?
Köszi. Jáde is gyönyörű!
Több képet nem enged feltenni de próbálkozok.
További ajánlott fórumok: