2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
csajszikáim, segítsetek légyszi!
Apával nagyon ritkán vagyunk együtt mert anyuéknál lakunk, egy szobában a csöppökkel..
Emiatt és azért is mert annak idején nálunk bevált módszer volt a megszakításos védekezés, nem fektettem egyenlőre nagy hangsúlyt valamilyen tuti fogamzásgátló módszerre.
Pár napja összebújtunk, vigyázott a férjem nagyon. Jóval azelőtt megszaktottuk a dolgot..
De..másnap reggel ahogy felkeltem, kifolyott valami vizes bő folyás..éreztem. Se színe, se szaga nem volt, de sok volt.
Egy kissé aggódom... tapasztaltatok már ilyet? Én még sosem.
csajok, aki budapesten, vagy szegeden, vagy ezen az útvonalon lakik, nem kell dm-es 4-9kg midi pelus?
vettem a bababónuszban, és volt hozzá még 15%kedvezmény is, de nekem nem jött be.
akinek bejönne ezen az áron átadnám... 100db volt a csomagban 4-5db hiányzik belőle
névre szólnak ezek?
nem tudod átadni vagy eladni?
bocsánat, többi témához:
éjszakát még nem alusszuk át, min.1szer kelünk, de akkor már 6kor ébresztő van reggel. ilyenkor 9körül fekvés, 3kor kaja, és 6kor ébresztő, és kaja
ma éjjel éjfélkor is ettünk, meg 3kor, meg fél6fele, de fél7kor indultunk le messzimamához...
éjjel volt, hogy mi is 1,5-2 óránként keltünk, kiakasztó... de babám a cumisüvegtől öklendezik, vízre fintorog, így a szomjoltás is cicivel
igazából mióta "lesz*rom" h van e tejem, azóta van elég...
messze nem eszi a normát, csak a felét, de hízik... elvileg már 900körül kellene ennie, szerintem 500körül eszik
nah, beszéltem földhivatallal....
véletlenül benne maradt a hiánypótló levélben a br...ádám név, hogy az ő tulajdonjogát akarják a mi ingatlanunkra bejegyezni...
ha én tévednék, abból mi lenne? lehet kérek időpontot a vezetői fogadóórára, és megmutatom nekik ezt a levelet...
ne riogasd szegényt..:)))
én egyébként is csoki függő vagyok...és most ez a sok miku csomag...mmmmmmmmmmmmm..:)
mennem kell....
Én most is rengeteg csokit eszem,kakaófüggő vagyok.
ÉS HAKAPESZI MAKI!!!:D :D
sziasztok csajok.
nemsoká visszaolvasok, de addig muszáj elmesélnem, mi történt...
örököltünk öcsémmel, ill apukámnak lett rajta haszonélvezete. közjegyzőt megkérdeztük, van a haszonélvezetnek díja - válasz, nem nincs semmi...most itt a 2x6e ft-os csekk, h fizessük be - ok, hogy nem öröklési illeték vagy akármi, de 6e ft nem egyenlő a semmivel...
illetve kaptunk papírt h mit kért bejegyezni a közjegyző, a mi nevünk j... a papíron br... tulajdonjog bejegyzésének kérése szerepel a mi ingatlanunkra... illetve 3irányítószám van elírva, 1030, ill 1970...talán nem is léteznek...
tényleg ennyire nehéz a földhivatalban pontosan dolgozni? kié lesz a lakás?
most ebédel az ügyintéző, később tudom intézni...
szerintem sablon levele volt, és nem írt át minden adatot, de ezért fizetünk 82e ft eljárási díjat, h pontatlan legyen? és ebben a díjban tételesen fel van sorolva 8x280.-ft postázási költség...
bocsi, de tele a hócipőm...