2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
:D:D:D:D:D:D
...de legalábbis valami laborból :)
a múltkor voltunk tanácsadáson,és ott egy anyukával beszélgetem,aki azt monta,hogy nem oltatja le magát,mert bízik abban,hogy minden ép eszű felnött leoltatja magát,kérdem tőle,hogy te leoltatod magad,
mire ő:nem....
azapjukfaszát....azt...számra vágtam,hogy beszélek...mondtam,minden járvány kűlfőldről indúl,mert sajna ott a szegény országokban az emberek rá vannak kényszerítve,hogy minden vackot megegyenek,ha kell,ha nem...
pár éve volt az Atipusos tüdőgyulladás járvány,emlékszik rá valaki????
de kezedbenyomnak egy papírt amin aláírod: te vagy a felelős az esetleges szövődményekért.. (pl idegrendszeri károsodás)
jó, nem? :)
tökéletes bűntény:
csináljunk egy vírust hisz sokan vagyunk a bolygón
csináljunk hozzá vakcinát amit jópénzért eladunk
csináljunk mellékhatásaokat is amikért úgyse mi leszünk a felelősek, mert aláíratunk mindekivel egy papírt. úgyis aláírják, őgy beszaratjuk őket a rémhrekkel
:)))))))))
hátja....
a gyerekorvos is azt mondta ránk bízza...nem mondott érveket sőt ellenérveket sem......állitólag nem mondhat.......
tegyük fel: beoltatom magam.. tegyük fel, összeszedem a vírust de mivel erős az immunrendszerem és oltva is vagyok, mi van ha nem derül ki, hogy fertőzörtt vagyok mert nem nagyon lesz tünete? és emiatt megfertőzöm a gyerekem..
???
káosz ez az egész
fasza :S:S:S:S
olvastam a fóruokon ilyet is oylat is..aki intenzíven dolgozik és látja a h1n1-es gyerekeket a lélegeztetőgépen, az úgy gondolja, inkább kockázat az oltással..érthető..
De olyan is volt, hoyg két gyerek befulladt az oltás után.. és egy oviban 23 gyerekből 23 lebetegedett az oltás után..
király, nem? :(
Igen,van igazság abban amit apa mond!!!
Sógornőm beoltatta a 2és fél éves kislányát!Hát nemtom....
Most mennem kell,később jövök....
nem gyenge......
ma tőlem is kérdezték a boltban...sovány,én nem mérgezem magamat azzal a szarral,unokaöcsém megkapta,majdnem meghalt,olyan beteg volt egy hétig....
Én nem,de én szinte kis sem mozdulok a házból!
Apának mondtam,hogy szerintem oltassa be magát,mert ott a határon,minden játszik...de ő nem akarja,és nem is fogja,mert azzal érvel,hogy attól,hogy be van oltva elkaphatja!
De ő NEM fogja elkapni!Hát legyen igaza!!!!
sziasztok...
egy csajszitól,innen szekszárdról,az IWIWen találtam....
én itt örömködök,ti meg ilyenről beszéltek,hogy kát babát elvesznek...vérfagyasztó..bocsánat....
és mi alapján választják ki,hogy melyiket...húúúúúúúúú,szegény anyukájuk...:((((