2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Vettünk csillagszórót... Már a felét eljátszottam... :D
Bence tágra meredt szemmel bámulja...
Nézitek a viván a teletont?
Nekem a könnyen kicsordult,mikor mutatták a beteg kisgyerekeket a kórházban!
Megölelgettem Grétit,és hálát adok a jó istennek,hogy egészséges!
Én telefonáltam is....
Sziasztok!
Ez annyira bosszantó!!!!!!!!!!!!
Miért nem lehet megérteni a drága anyósnak, hogy a picibabákat nem lehet máshogy megvédeni? Mi sem visszük sehova csak ahova muszáj, karácsonykor is úgy terveztem, hogy ha ide jönnek vendégek addig elmegyünk anyuékhoz és fordítva. És leszarom magasról akinek nem tetszik!!
:D:D
köszi Vikianyu! :)) Majd honlap lesz ünneplés, Nimbo szülinapján. :)
Jó reggelt, sziasztok!Csak egy pillanatra vagyok itt, mert apa dolgozik majd a gépen, plusz nekünk is bevásárolni is kell, fenyőfát venni, meg még van egy kis takarítanivaló, de remélem ma már végzek vele.
Vio akkor még egyszer boldog névnapot. Lesz ünneplés?
Calli, nagyon sajnálom, ami történt, remélem hamar meg tudjátok beszélni és vmi kompromisszumra juttok az ügyben.Mi még nem beszéltük meg, ki mikor hova, de ma nekünk is meg kell, mert nehogy bárki által így járjak, mert nekem vmikor névnapot is kéne tartani. Anyós ügyben egy a véleményünk, bár tudjátok, az enyém csendes gyilkos, a legrosszabb fajtából. Bár holnap névnapi ebédet főz nekem, és állítólag külön felhívta apát, mit főzzön nekem, húúú, mindjárt be is szarok neki. Pfff...
Szia!
Fel a fejjel!:)
No, megyek Apa követeli a gépet!
Szép hétvégét mindenkinek! :)
Én hallgattam nagyon sokáig, mert nem akartam vitát, de annál jobban rám szállt! Ha érzi, hogy megteheti valakivel.....
Mindegy....
Jah,egy ideig tűr az ember,de mindent nem lehet lenyelni,és borul a bili...nálunk is van ez így...
ráadásul én nem bírom befogni a számat...úgyhogy gyorsan előadom mi nyomja a lelkem...
Áááá hagyjuk, kár is volt szóba hoznom, inkább beszéljünk valami másról...
Rájöttem, hogy nincs itthon csillagszóró, pedig kell venni, mert Bencének lehet hogy tetszeni fog! Gyerekkoromban volt utoljára csillagszóró a kezemben! Lehet egyáltalán kapni még ilyet? :)
Uhhh,sajnálom..ez tényleg szép kis kavarás....
Én is ki lennék...