Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Én meg ezüstionos mosógépen agyalok.. fertőtlenítésre.
Régebben láttam, lehet venni ezüskolloid gépet, akkor nem volt vészes az ára..nemtóm motsmennyi, de én s em szeretnék vegyszerekkel fertőtleníteni.
Ez a mosószóda dolog érdekel, majd mondd el mi lett az eredménye Nyussz!
léptem mer' ezer a dolog...
Szép napot Mindenkinek!
Hát én is géllel mosok!Mostam...
olvastam épp....én épp ezért mosok géllel....
a chamomille rám is rámférne néha...:)
Árad bizony az alsó rakpart le is van zárva az egyetlen menekülő útvonal a dugók elől :SSS
Olyan mérges vagyok de leírtam a naplómba!Hrrrr
Mostanában annyit bosszankodom!Mindig rájövök h felesleges mert találok megoldást!Azé lehet h én is elkezdem szedni a Chamomillét!:DDDD
én akkor teszem majd bele ha már ügyesen ül. Bőven a betöltött 6. hónap után.. de az is lehet, hogy később, ez attól füg, hogy fejlődik.
sziamia!helyzet Szegedében??
csajok!kompot milyen idős kortól lehet használni?
gondolom,ha már biztosan tud ülni a baba....
vki asszem Pocak írta,h Bidi már kompzik....
szerintem is!
nagyon szééééép!!
Köszi:)
tényleg sok a haja,s jó erős is!esküszöm minden reggelre nő neki:D
mikor még csak a feje látszott már akkor mondta a szülésznő,h jó nagy sötét haja van!:DD
:)))
Tiszta anyja ez a gyerek! :)
Tettem pár új képet a naplómba, van pár vicces is:)
Ancsa, hallod.. a lányod csodaszép és mennyi haja van már! Az enyém 6 hós korára lesz kopasz basszus..amikorra a pár szál hajjal született babócák már szinte lófarkosak lesznek :D:D
Gratulálok én is!:) Nagy öröm, az biztos:)
Nem megy ez a sport nekem...Lehet,h nem kéne erőltetni:) Nem szoktam ilyen béna lenni..A horoszkópom is megírta,h gond lesz az egészségemmel, de én inkább megfázásra gondoltam!
Sziasztok!
Képzeljétek, kész hadirokkant vagyok...
Hétvégén jégkoriztam, elnyaltam, azóta alig tudok ülni, szerintem letörött egy darab a csontomból. Vettem a héten egy taposógépet, tegnap belerúgtam, majdnem leszakadt a kisujjam, pffffffff kivagyok! Már menni sem tudok, ülni sem..Mi jöhet még?? A karom??
Nálunk meg hamarabb felébred mint szokott, sőt párszor éjfél körül is... Szerintem rosszat álmodik, mert megdajkáljuk és alszik is vissza...
Nekünk most audt reggel fél 7ig, viszont 2 napja azt csinálja, hogy este nem akar elaludni, volt 11, mire elaludt tegnap is!
Bence hajnali 5-kor kelt, megetettem aztán aludt fél 8-ig...
Én is gratulálok, jó egészséget és sok örömöt!
Egyébként szisztok, jó reggelt!Hogy telt az éjszaka?
szia!! hát nagyon gartulálok! :) egyébként mi már túl vagyunk a szülésen, mert 2009 augusztusiak vagyunk. :) de szívesen látunk itt dumálni :D
Ma csináltam meg a tesztet ,pozitiv,akkor augusztusban szülök én is...........szerintem.
És 40 évesen.
További ajánlott fórumok: