2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Az, hogy szedjem le a panírt! Az a legjobb része, főleg mivel a halat nem csippázom... :D
Csajok, nem győzök visszaolvasni, annyira aktívak voltatok eddig....:)))
Na folytatom a kaját, ha Kari hagy. Majd jövök...sziasztok
Mármint mi? Az hogy szeretem, az hogy bátornak tartalak vagy az hogy ehetsz?
Én nem diétásat csinálok, de már megbántam, hogy várom apát, mert ma is túlóra. :P Éhes vok... Diétázok akarat nélkül. :DDD
hjajj diéta.. én nem fogok... majd ha végre meg lesz a Czanik Balázsom...
Húúú, ezeket nagyon szeretem...nyaminyami...
Elég bátor vagy,h.ilyeneket csinálsz ilyenkor! Ha leszeded a panírt majd a halról, azt te is ehetsz ám. :DDD
Hi! Én is nekiálltam, lásd diétás napló, de Bencétől baromi nehéz, mert hisztizik...
Én most itt vok kicsit, de még most főzök, mert ma olyan kaja lesz, ami frissen jó!
Halihóóóóóóóó! Van itt valaki?
hát én összeválogattam a dolgokat.. Én bak, Apa halak, lányok oroszlán, az én anyukám meg rááák :D
Mennem kell már megint...
Dettó! Viszont sajnos én nagyon melléfogtam néhány emberrel. Ha elmesélném, el se hinnéd milyen peches vok.
:DD Na ja...
Szerencsére a férjem eléggé lehiggasztott ahhoz, hogy jó családanya legyen belőlem! Előtte húúú ne tudjátok meg mennyire őrült voltam! :D
Én is rák de a türelmemet az aszcendensem jegye határozza meg!:DDDDDDDDDDD
Na az nálam is az!
De nagyon-nagyon nagy dolgot kell elkövetni ahhoz hogy én megharagudjak!
Néhány emberkének azért sikerült!
Férjem rák... A türelme isteni adottság a mi kapcsolatunkban! :D
;)Majd nemsoká tele lesz izgalmakkal!:)
Főképp ha még Bence mellé hoz két kistesót a gólya!:DDD
Na ja, akkor inkább úgy mondanám, hogy egyhangú...
De a tudat, hogy a gyerekemért teszem lehiggasztja a kalandvágyam... :)
Egy biztos, én nehezen barátkozom, de akiket őszintén megszeretek, azokért bármit megteszek! Ha viszont megharagítanak, nincs az az Isten aki kibékítene, ahhoz túl makacs vagyok! Nálam az öri hari, az tényleg öri hari... :D
Nem tétlenkedés az azért ezt Te is tudod hogy elég kemény műszak ;)
Nem bírom az egy helyben tipródást, túl szenvedélyes vagyok, ez kicsit nyomaszt is most, hogy itthon kell tétlenkednem...
És Ancsa is !És az én imádott nagynénim is!:)
Minden flottul rendbe a cuccai között,általában divatlapból lép elő.Nehéz természet,de akiket szeret őszintén...
6almas <3 e van!:)
És nagyon jó a a humora :))
Rajtam nagyon kijön a kosok minden rossz tulajdonsága, kezdve a türelmetlenséggel, a hirtelen haraggal, vagy fejjel a falnakkal, ááá nem bírom magamat... :D
Akkor majd nagyon figyelem az arcod...
Na szerintem Te tipikusan KOS vagy:))
További ajánlott fórumok: