2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Jajjj, szegényem! Ez most eszembe se jutott.
Csak legyél már túl rajta!
megyek én is most már...
szép napot....
csőőőőőőőőkutya.....
Nagyon ügyik vagytok! Enyém még csak kitámasztva se ül meg. :) Eldől erre-arra.
Nyusz Lilije is szépen ül már, meg Barna baba is. Ügyik nagyon.
Mi még lustizunk, de már kúszunk :)
na mennem kell, mert már elunta magát a pihenőszékbe. kicsit játszunk. ma pihi van, még főzni sem kell! :))
pusza nektek
Enyém is beállt: 7-kor kelés, de cicit felejtsd el. Kiköpi úgy, mint a huzat. Csak éjszak és max du fogadja el, ha olyanja van?! De inkább gyümizik. Nem is fog addig szopizni, mint Bazsi... ezt már most látom.
8-fél 9 között gyümi, 9-10 között alvás. Aztán fent van délig. Akkor kaja mindkettőnek és fél 1-1 között megy aludni mindkettő.
15-16 között uzsi, este pancsi után vacsi és csááá
21-kor alvás. mindkettőnek
megnéztem a képeid...nagyon cuki...telefonfalómanó...:)))Dalma is szereti rágcsálni....
nem is mondtam,hogy Dalma egyedül ül...még nem sokáig,de már ügyeskedik...csak hamar elfárad és akkor eldől...:)))
Pont most olvastam el én is! Remélem, és drukkolok nekik, hogy velük maradjon ez a picuri!
Eszméletlen, hogy mennyibe kerül támogatás nélkül a lombik! Olvastátok nála? Megrökönyödtem nagyon!
szia...
én is remélem szívből...:)))
küldök is nekik gyorsan egy gólya mamát....:)))
Szia!
Eddig minden ok velük, remélem így is marad... :)
új képek felrakva,babanaplómba is...
olvassa valaki Ájrin naplóját????
remélem sikerűl és velük marad a baba
köszi...
igen,apa mézkúrát tart nekem...utálom a mézet,de had örüljön,kajálom,szerencsére nem érzem sem az ízét,sem az illatát...
vegyes hárs napraforgó méz..nem szeretem a mézet,de ez úgy ki van cukrosodva,hogy nem is olyan rossz...
szia.........
köszi..jobbulást nektek is....
gyümölcsöt és tejbedara álompépet...általában ezt..vagy gyümit kekszel,piskótával...
Nem tudom, nálunk is ezt csinálja, viszont mi már napi 1szer eszünk mást, bár még csak kis adagot, így az nem oszt, nem szoroz.
Nekem is elképzelésem sincs, mitől van ez.
Petra is ugyanezt csinálja...2 hónapja végig aludta az éjszakát, most meg megint felkel 3 körül. Meg még 1x legalább felsír, de akkor nem az éhség miatt...
Mitől lehet?
Én még nem adok neki semmit tejen kívül, lehet hogy már kellene, azért nyugtalanabb éjjelenként?