2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Hú Jáde akkor joval kisebb, őt hétvégén mértem és 7.37 volt és 68 cm.
De csak tegnap kezdett -úgy néz ki- ráérezni a hozzátápira. Szóval ő még csak cicil mert amit megeszik a gyümiből attól nem fog hízni. :)
De talán mostmár...
Jaaaaa Mezzy a fogak hogy alakulnak??Dalmának kibújt már ?
Basszus Lilinek kibújt fent is az egyik meg napokon belül a többi 3 is mert nagyon fehér puklis :SS
És ki lehet tapintani a kis gyöngyöcskéket :)
Mi meg úgy tűnik leküzdöttük ezt a borzasztó lázasságot,de nem kiabálom el!!!
Reggel óta 37,5 Lili hője szerencsére!Reggel a dr nő azt mondta ne vigyem be ha nincs panasz mert holnap úgyis fél éves státusz!:DD
Kivi leszek a súlyára!Február 3.án 7900 g volt :))
Szerencsére nem az. Ő augusztus 5én született.
Már van 1 foga. Mászogat éppen, felülni még nem tud egyedül. De ha felültetem akkor tetszik neki. de még elburul néha
Hellósztok babyk!:)
Nekünk van minden hozzá mee én az aventes cumisüvegeket használtam,utána meg kaptunk varázsitatót és lehet kombinálni ugyebár mindent mindennel!:)
nekem juli 26.-án...nálatok???gyönyörű kislány,és milyen különleges neve van...:)
szoktam én is mondani a Dalmának,hogy hisztis Mirtil....:)))
szia...
Dalma is lusta,ha a hátán van,ugy is jó,ha a hasán ugy is,ha ül,áll,tök mindegy...azzal játszik amit épp elér...nem strapálja magát nagyon...
ahogy látom már hárman:))
Mikor születtek a baáitok? írjatok róluk kicsit, hogy megismerkedhessünk légyszi
Sziasztok!
Ancsa pont lekéstelek ahogy látom :((
sziasztok...
nagyon ügyi....:)))
Dalma még nem csinál ilyesmit,ha hason van,csak a popsiját dugogálja az ég felé,meg ül és ennyi...nem vagytok elmaradva semmivel...
Viszont kívánjuk kedves fórumtársaimnak!
Megyek adok ebédet a zembernek!:D
Csók,puszi
Feel the sunshine!
De szép magyar mondat.....
Már is be vagyok sózva,amint kisütött a nap!
Oké!
Te leszel az első!
Úgy látszik be tudod folyásolni!:DDDDD