2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszi lányok a vígasztaló szavakat!
Hála az égnek nem volt semmi szokatlan utána a viselkedésében,már kicsit később nevetgélt is!
Én nehezebben nyugodtam meg....:S
Sétáltunk egy kicsit,du. nyugtatás képpen!:)
Aludt is egyet a kisasszony....
Vio átadtam a gyógypuszit!Hatásos!Köszi!:)
hát elég érdekes a dokid.. :S
nehogy a szívedre vedd, ez hülyeség!!
Különben is miért cicizne sokat, elmondtad a napirendeteket, egyáltalán nem lóg a ciciden.
Bogimnak meg az idióta orvosa azt mondta, kevés a 630 g amit legutóbb egy hónap alatt felszedett a Kende!!! Én lehet, hogy tápszerezni kéne!!! normális???
2250-nel szültetett, 25-én volt 3 hónapos és 5800 g. Az én lányom is ennyi volt ennyi idősen holott egy kilóval nehezebb volt születésekor.Ráadásul a 600 g havtonat megelelő.
A Kende koraszülöttön cumiból kapott hetekig enni, mégis rászokott a cicizésre utána. ez nagyon nagy dolog és ilyen hülyebuzi háziorvos meg tápszerezné indokolatlanul!
Néha az agyam elszáll!
Sziasztok!
UHHH.......18 oldalt kéne elolvasnom. Holnap nekiállok.
Szia! Köszönöm, a bíztatást is.Én is így gondolom, mint Te, hogy az anyatej a legjobb tápanyag és folyadék is. Ráadásul, ha a babának folyadékhiánya lenne, akkor tudtommal a kutacs be lenne esve.
Hát kb. 4-5 kortynyit ma már ittunk,majd szép lassan ez is kialakul.
Viszont ma akkora adag gyümit bevágott, úgy örültem, és így egy szopi ma kimaradt.
Nekünk még mindig nincs fogunk! Úgy látszik, hogy ráér előbújni.
Ülni se ülünk még - ráér a kisasszony.
Viszont nagy dumagépbe kezdett: baba, mama, aaaba - ezeket nyomatja
Meezy-nek el is küldtem mms-be az egyik felvételt. Remélem, hogy meg tudtad hallgatni?!
Sziasztok! Először is köszönjök a tegnapi hófordulós köszöntést mindenkinek! Mi is boldogságos hónapfordulókat kívánunk!
Sok időm nincs mostanában itt lenni, de beköszönök. Nagyjából sikerült végig olvasni Titeket.
Ma voltunk az oviba Zsibivel. Nagyon élvezte! Voltak számomra pozitív és neatív élmények is az ovival kapcsolatosan, de ez van. Ide fog járni a fiam... Ahhoz képest, hogy reggel nem akart menni, délbe, mikor már jöttünk volna haza, azt mondta, hogy én bizony nem megyek... Remélem, hogy ha nem leszek ott vele, akkor is ez lesz a reakciója?!
Szia!
Először is: Jobbulást a Kicsinek! :(
Másodszor: szerintem nem b@sztad el! Ugyanis az anyatej az elülső, közbülső és hátulsó tejből tevődik össze. Mindegyiknek más szerepe van a babák táplálásában. Az eleje zsírtalan, vagyis szomjoltó tej és a vége felé lesz zsírosabb.
Én még soha nem adtam plusz folyadékot Gergőnek, inkább szopizik 2 óránként. Van, hogy csak kortyolgat, olyankor valóban csak szomjas volt. Amikor meg rácuppan teljesen, na, akkor éhes :)
Szerintem ne aggódj ez miatt!
Mi is ma voltunk dokinál, nekem nem mondta, hogy már innia kellene más folyadékot is. Persze ahány doki, annyi félét mond sajnos :(
Kétlem, hogy elrontottad volna, ahány hely, annyi féle tanácsot osztogatnak... Szóval no comment :) Karinak jobbulást, reméljük hamar rendbe jön!
Csajok, akik tejpépet adnak vacsira... ti szoktátok azt keverni gyümivel? Mert arra gondoltam, kevesebb pépet adnék, és hozzá keverném a második adag gyümijéhez, így talán nem lenne olyan kalóriadús... Vagy rossz ötlet?
Most jöttünk meg a dokitól. Apájától kapta el valószínű ezt a kis köhögést, mert férjemnek alig van hangja, köhög ő is, nagyon frankó. Kaptak rá gyógyszert, Kincsem is kapott fini szirupot, de azt mondta a doki, hogy nála nincs semmi komoly még, időben vittük.
Viszont: tegnap beszéltünk az ivásról. Szinte le lettem szúrva, hogy Karit nem szoktattam még rá a rendszeres ivásra, mert állítólag azért akar ennyit cicizni, mert szomjas, és mivel én nem adok neki folyadékot, vagy csak keveset, ezért a tejcivel oltja a szomját is, ami kalóriadús rendesen. Igaza van a dokinak, megértem, de azért nem erőltettem ezt, mert az itteniek, akikhez már soha többé nem viszem, azt mondták, nem kell még neki inni külön. Hát ezt is elb@sztam... :(((
sziasztok...
Kari babának jobbulást...
Grétusnak meg reméljük nem lesz baja...
mi most jöttünk meg a csavargyárból...kiakasztottak az eonnál és még a cumis üvegünk is összetört...ez nem az én napom...
Sziasztok!
Mi is inkább olvasó üzemmódban vagyunk, de azért mindig benézek :)
Ancsa ne aggódj, gumiból vannak ezek a csöppségek. Ha nem látsz rajta semmi rendkívülit, és már nem is sír, akkor nincs semmi baj!!
Mi tegnap voltunk dokinál, Evi pénteken volt 6 hónapos, és most 9200g és 72 centi. Nagyon durva, pedig nem tömöm semmivel. Összesen 1 üveg gyümit eszik egy nap, és este 1 4 hónaposnak való adag tejpépet... így viszont szointe átalussza az éjszakát, olyan jó... Remélem ha elkezd kúszni mászni azért megáll kicsit a gyarapodása :))
Ne aggódj, ha nem sír vigasztalhatatlanul, akkor nincs nagy baj. Valószínűleg nagyon megijedt, azért sírt. Elég masszívak ilyenkor.
Nekünk is volt hasonló szitu, és csak egy vékony cső volt ami megmentette Petrát. Ott komoly baj, vagy tragédia lett volna, nem szívesen emlékszem rá vissza:(((
jaj szegénykém!:( Valószínű semmi baja.. akkor annak lennének jelei szerintem.
na, ezért nincs nálunk ágy, csak matrac a földön :D az ágyalá bemászástól kezdve az ágyon ugrálásig minden csinált amitől levert a víz! Az én fiam még most is le tud esni bárhonnan, olyan eszetlenke.
Lányok!SOS!
kb 1órája Grétik lehuppant a kanapéról,pedig épp csak egyet léptem arrébb a játékáért,s már meg is volt a baj!
Az ijedtségen kívül sztem nem lett más baja,de én még jobban megijedtem,jobban sírtam,mint Ő!
Figyelem azóta is,nem látok változást rajta!
Mire kell figyelni ilyenkor?
Vigyem orvoshoz?
(2en vagyunk itthon,úgyhogy nem nagyon tudunk menni sehová...)
Igeeeen én!:D
És képzeld,épp ma azon agyaltam,hogy holnap az lesz a kaja!:))
Nálunk is hasonló a helyzet, tegnap gyönyörű, kirándulós idő van, most meg rossz kinézni az ablakon:(
Ne csodálkozz, hogy ízlik a kaja Grétinek, ha jól emlékszem terhesen te voltál a rakott krumpli-mániás:DDD
Sziasztok! Jobbulást a kisfiadnak Viki! Úgy látszik ez a szeszélyes időjárás mindenkit legyengít:(
Ahogy olvasom, szép nagy babák vannak a fórumon:) Pötty tegnap volt vizsgálaton, 68 cm és 7450 g.
És ami a kaját illeti: tegnap kapott először alma+krumpli mixet, nagyon bejött neki. meglepődtem, mert az almával nem nagyon haverkodott előtte, de úgy látszik szereti a krumplit, mint az anyja:)
Sziasztok!
Jobbulást Kari babának!
Tegnap délután mi is nagyot sétáltunk Grétivel,szépen sütött a nap,de azért csalós volt az idő...ma meg már egyenesen kaka idő van,megint ez a bolond szél....Gréti nyűgös is miatta...
Ahogy nézem az előrejelzést sz@r idő várható a következő napokban....:S
Tegnap főztem először brokkolit Grétimnek,egy kis krumplival,nagyon bejött neki!:)