2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Ahogy írod, egyáltalán nincs elkésve!!
Oli már hetek óta négykézlábra áll, de mászni ő sem akar!!
Csak kúszva tolat, meg körbe-körbe.
Szia!
Szép méretekkel rendelkezik Oli,és milyen ügyes!
Az én lányom olyan kis lusta,aggódom,h nem fog majd mászni,mert útál hason,és a jelét se nagyon mutatja,h mászni akarna,és ülni sem ül egyedül még... tudom még nincs elkésve,csak már mind írjátok,hogy milyen ügyesek a babák...
Hú én Olit tavaly húsvétkor, apa szülinapján éreztem először. Emlékszem már mindenki érezte, fostam h vmi baj van... :-))
Most meg, le sem lehet lőni.. :D
Voltunk ma védőnéninél, meg a havi ellenőrzésen, hát ott produkálta magát az ágyon, négykézlábra állt, hintázott, feltérdelt, már úgy ültették rá a mérlegre mint a nagyokat. :-D
6 és fél hós, 8,5 kilo, 72 centi. Meg lettünk dícsérgetve. :)
Náthás vagyok, félek, hogy elkapja..kicsit tüsszög :(
Háhh most olvasom a dm oldalán:
A program során további két alkalommal - a baba fejlődési szakaszait bemutató ( 7-12 hónapos korig; 1 éves kor felett) - tanácsadó füzetet küldünk a baba bónusz tagoknak, mely naprakész javaslatokkal, tanácsokkal segíti a kismamákat, hogy a babával való foglalkozás még örömtelibb legyen.
Ezt nem értem, fél évvel ezelőtt még azt írták kuponfüzet is jár majd újra... :(
Szia! Nekem január 26-tal érkezett az utolsó. Most néztem meg. Azóta semmi!
Kellene már jönni a következőnek?
Sziasztok!
Minden Fanni babának nagyon boldog névnapot kívánok!
Sziasztok!
Boldog névnapot a Fanni babáknak!
Az éjjel jutott eszembe,hogy tegnap volt egy éve,h először megmozdult Gréti a pocakomban!Szép nőnapi ajándék volt!:)
Hát a tegnap már nem annyira,egésznap ordított,még a babakocsiban sem volt hajlandó aludni... :S
sziasztok....
Boldog Fanni napot én is...:)))