2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Tökre megértelek! Mindenki így gondolkozna a helyedbe, hidd el!
De ettől még csodálatos anyuka vagy!
az még lett volna csak nem volt hajlandó a kisasszony szopizni!
Sokáig azt hittem egyedül vagyok ezzel a gonddal de többen is mondták h nem!
Azután 2 hónapig fejtem és azt kapta,utána meg megjött és lefejve se fogadta el!:(
De gyönyörű és egészséges,és ez a legfontosabb!:))
Hát tudod annyira mégsem jó,én sem alszom olyan éberen mióta megszületett viszont én nem tudom milyen érzés szoptatni a babámat!:((
És semmivel nem vagytok elkésve,inkább Lili siet ezzel kicsit hisz ilyenkor még a babák többsége többször is kel éjjel!
Először fürcsi, aztán vacsi.
Pancsi 18-kor mindkettőjüknek, de ezt jó lenne lassacskán kitolni kicsit, mert ha nyakunkon lesz a forróság, akkor nehogy már hatkor bejöjjünk és fürödjenek! :)
Mire megfürdünk és felöltöztetem mindkettő, addigra már fél 7 van. Ekkor vacsi.
Aztán jön "aba", ahogy a kicsi mondja. Játék vele és fél 9-kor alvás Bidinek.
Szerencsére mi is alszunk egész éjszaka, mint Nyuszéknál! Mi is reggel fél 7, 7 felé kelünk és fél 8-kor van reggeli. Aztán 9-kor a kicsi megint szunyál.
Bocsi, hosszúra nyúltam!
Ok., mindjárt vissza is igazollak:)
Köszi a bókokat! Gergő is nagyon cuki kispasi!
De jó! :) Bárcsak Gergő is ilyen jóalvó lenne...
Mi az elmúlt 7 hónapban még nem aludtunk át éjszakát...:(
Egyszer aludt hajnali fél 5-ig. Én meg akkor azért nem aludtam jól, mert 1,5 óránként ébredtem és néztem az órát, hogy na mi lesz már? nem kelünk szopizni? :)
Én már boldog vagyok, ha éjszaka 1-ig alszunk. :) 6-kor pedig ébredünk egyszerre.
na jó pontosabban akkor én is 19:30-20:00 pancsi!20:30 max tente!
7:00 kor kelés és reggeli.
szia!
Nálunk 18:30 a vacsi. Fürdés 19:30 körül, utána még egy kis hancúr Apával (én addig el tudok menni tusolni). Mire végzek kb. elég nyűgi Gergő és kéri a cicit és azon alszik el. Így olyan 20:30 kor már alszik.
Szia! Fürcsi fél 8kor, aztán a végére már kis nyüssznyüssz, szopi, eközben elalszik.Kivéve mikor nem, és még vigyorog vagy másfél órát, mi meg majd lefordulunk az ágyról már! :DDD
De 90%-ban szopi közben alszik el este.
Köszönöm a lehetőséget! Megtaláltalak az iwiwen és bejelöltelek! :)
Bazsi nagyon helyes fiú! Brigi pedig egy szépség! :)
sziasztok! izél a netem :(
Megnéztem én is a képeket, nagyon jók ! De mindenkié :D:D Én sajnos a gépem miatt nem tudok jó képeket csinálni, mármint minőségre..
Hó: Én mondtam hogy eladó de nem vette meg senki :P
Sziasztok!
Viki, én is megnéztem Kari babát, nagyon helyes fotók!! Oh, és még nem kommenteltem Calli képeit sem, szuper fotók, látszik, mennyire élveztétek a pihit! :)
Babauszival kapcsolatban én is vacilálok, messze nem nagyon akarok utazni, itt a közelben meg annyira nem megbízhatóak az uszik... de talán majd elmegyek egy-két órára, és felmérem a terepet... bébi nélkül :)