2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
na, lassan én lépek, dél van mindjárt és nagyon ideragadtam :S
majd délután jövök.. szép napot csajok!
Döbbenet, Jáde a 40 fokos vizet imádja
nimi ellentéte, neki 36 fok vagy inkább alatta :D
szerintem gyerekfüggő
az enyém is az egyik mamánál ráül a bilire, itthon, vagy a másik mamánál nem
ennyi idősen már dumáltunk. Nincs semmi baja, Nimi nagyon értelmes gyerek egyébként.. de tény, hoyg nehezebb vele emiatt, hogy nem hajlandó beszélni.
4 éves korig nem kóros ez.. ismere olyat aki 4 évesen kezdett beszélni és semmi baja egyébként.
sok gyerek 3 év körül, ők általában az ovibe kerülve kezdik.
Nem tudok ezzel mit csinálni ha egyszer nem akar, nincs késztetése. De nem bánnám, ha idén azért elkezdene már!! :S
Persze hisz tudom hogy nem szeret öltözni és ha kész leszünk abbahagyja!Én se szeretném ha olyat próbálnának rám erőltetni amit nem szeretek csinálni!Például azt hiszem ha kötnöm kellene azt sírva csinálnám :DDD
De nem aggódom nem tart ez sokáig nála mert viszont imádja a szép ruhákat!:)
Néhány év múlva azt szeretném majd "jajj bár ne szeretne ennyire öltözködni!!!":DDD
hát... egy darabig el van benne, aztán megunja:)
Az tetszik neki, mikor a tesó tologatja. hangosan kacag neki
én meg fosok, nehogy felborítsa
Egyszerűen csak még nem érdekli a trécselés,hisz megérteti magát így is:)
Majd ha akar akkor beszél ő! Tuti tud csak nem érdekli:)
Nimi sikongat, csapkod, pörög-forog, mindent leszed a polcokról.. igazi pancsolós gyerek.
Jáde hátradőlve relaxál :D
Szerintem semmi jó nem sülne ki a közös fürdésükből ::D:D:D
ezen ne görcsölj! Gondolom, nem is teszed?!!
Majd elkezd dumálni, ha már akar?!
Ez olyan, mint a bilire/wc-re szoktatás. Nem szabad erőltetni! Nekem Bazsi elméletileg szept.-től ovis lesz, ha el tudjuk hagyni nyáron a pelust. De nem erőltetem. Tudja, hogy hova kellene pisilnie, kakilnia, de egyenlőre még kényelmes neki a pelus.
:-DD
ne aggódj, egyszercsak megered a nyelve, aztán le sem tudod lőni.. :)))
Én már mindent énekeltem még a kacsamesék és a Balu kapitány mese főcímdalát is :))
Lili kontrába "énekel" velem :))
igen. mind a kettő élvezi és nekem is könnyebb a dolgom így, mert általában a fürdés is még egyedül rám hárul, mert apa olyankor még nincs itthon
ti nem próbáltátok még együtt fürdetni őket?
igen, próbáltam sokszor.. ne tudd meg miylne hisztit levert, hoyg miért nem értem meg mit akar!!4 :D:D csak bőgés lett belőle, beszéd az nem!
Pedig tud ám szavakat, érti mi az, hogy eszi, iszi.. (babanyelven enni inni) de ha kérdezem tőle, akkor se monjda ki mikor már sír.. csak rángat az ajtó fele
a fiam szerintem a többi gyerektől fog megtanulni beszélni,, motorozni és csuszdázni is tőlük tanult, nekünk nem akart.. :S
Mond és ismer pár szót, de csak azt és akkor használja ha úgy tartja kedve. Viszont azt tudom, hogy nics baja, teéljesen értelmes.. csak baromi önfejű.
jé, ilyet még nem is hallottam.
és mikor vágták fel? mikor látták, h később kezd beszélni? vagy már előtte észrevették?