2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
köszi...
jó lehet mikor kettő beszélget 1xre....édesek lehetnek...:))
igen,oroszlán,ugy is bömböl néha...:)))olyan akaratos...
lányok...
még tanácsadásra jártam kismamaként,volt egy dossziém,a védőnőtől kaptam,gravidás reklám volt rajta asszem,annak a hátúlján volt baba horoszkóp...ti is kaptatok ilyet???
Itt szerintem mindjárt vihar lesz. Tiszta sötét lett minden.
1000 éve láttam vihart, imádom. Bár fosok is azért. :D
Nálunk a mamája szokott vigyázni addig Grétire,vagy ha mégis velünk jön,akkor általában apa hozza kézben!
ha már említetted a nyaralást,ki megy nyaralni?és hová?
Mi készülünk valamerre augusztusban,de még nem tudjuk hová is kellene menni.....?!
Csajok, ti hogy intézitek a bevásárlásokat? Viszitek a picit?
babakocsiban?
Én arra gondoltam h legközelebb, ha viszem Olit már beleültetem a bevásárló kocsiba, viszek neki puha plédet. De tiszta macerás annyi mindent cipelni, mintha nyaralni mennénk..
:D:D:D amíg nem harap meg ha el akarod venni a kaját semmi baj :D:D:D
..jáde akkor morgott mikor mérges volt, van is fent videó, majdnem széttépi a plüssállatot.. kis ketrecharcosoroszlánom :)))))))
ügyes kislány.....:))
tényleg nem ilyen bár hangom van(bár ne hallanám)...:)))
csak valahogy ezeken a kütyükön keresztül más...majd ha talizunk meghalljátok...:)))
Dalma felállt egyedül a kiságyában...igaz,ordítva,mert hozzám akart jönni,én meg hagytam,hogy mit csinál,csalogattam mindennel,aztán kivettem,hogy megvigasztalom,köszönte,nem kért belőle,inkább cicizett,napi 1x még szokott...úgyhogy ez még asszem nem volt az igazi,de már valaminek talán a kezdete...miért ilyen lusta????brühümmmm....
most itt áll a kezemben és jár a keze,mint a motolla,tapsol,tetszik neki,közben szét tiporja a combom...ááááá