2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
sziasztok...
kit kellet az ügyeletre vinni,Jádét?jaj,szegényen..mi baja???
ügyeleten voltunk most reggel,rendes doki nénit fogtunk ki,átpártolnék hozzá,mert olyan más volt,mint az eddigi tapasztalat az ügyeletes dokikkal..látszott rajta,hogy nagyon gyerek centrikus,és szerintem az ilyen való gyerek orvosnak...mondtam neki,hogy mi volt tegnap a saját dokinkkal,elkerekedett a szeme rendesen...
meghűlt a kincsem,nem annyira veszélyes,kapott ambroxolt,calcimuscot,orr csepit,amit a mi dokink is mondot,deeeeee..és abban is mélységesen egyet értett,hogy nem gyalogolhatok be a patikába és mondhatom,hogy köptetőőőőőőőőőőőőt ideeeeeeeeeeee,de máááááááááá'
most alszik drága...
:S látom te is megszívtad az orvosokkal.. hozzánk meg nem jött ki, tegnapelőtt mert vendégek voltak náluk. Vihettük az ügyeletre mi is.
Fura.. én azt hittem, a munkájukhoz tartozik, ha kihívják őket.. akkor mennek. LEhet rosszul tudtam..
Jobbulást! Remélem azért látta doki mert a tüdejét meg kellene hallgatnia, nehogy tüdőgyuszi legyen belőle! :(
köszi csajok..
megyek...
elmegyek a gyógyszertárba,azt majd valami lesz...
sziasztok...
A Cebion cseppek, igen, C-vitamin.
Mi F-e-n-o-r-i-n 250mg/5ml szirup köptetőt kaptunk, ez vény nélkül kapható. A másik nincs már meg.:(
nem viszem,mert jól van,csak köhög,és taknyos is lesz szerintem...ha kell,akkor elviszem ügyeletre...
akkor megkérdezem a gyógyszertátba ezt a Coryzaliát a ceppeket,ez C vitam,ugyi?
Fene tudja! Esetleg, ha mentek gyógyszertárba, ott a gyógyszerész tud tanácsot adni, én sajnos nem értek hozzá!
A mi dokink mézes-mázos, kedves, de sokra megyek vele, mert a tehetsége nulla. Így ha van valami (bár ne legyen), akkor egy magán gyerekorvoshoz viszem Karit. Mindennap rendel, hétvégén és ünnepnap is, és akár éjjel is lehet hívni őt.