2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
meezy: aug. 1.
Mercica: aug. 1.
Pocak0515: aug. 1.
bzsé: aug. 10.
stroke: aug. 10.
emike76: aug. 14.
Krisztine: aug. 17.
Hóemberke: aug. 18.
ancsa84: aug. 19.
camomille: aug. 21.
marcsi06: aug. 22.
Andili: aug. 23.
Vik08: aug. 30.
Callista: szept. 2
Nemtudják, hogy mi okozta, mert belül a babánál sem volt vér. Ehez képest nagyon sok jött akkor hirtelen. A méhszájam is zárva van, tehát fogalmuk sincs honnan, és mért jött ennyi vér. Most, hogy már itthon vagyok jól vagyok, de teljesen legyengültem, fogytam 3 kilót, de már elkeztem összeszedni magamat.
Remélem nem azt jelezte ez, hogy valami baj van, kedden megyek a 12. heti ultrahangra , ott majd talán többet mond az orvosom.
Te jó ég, szörnyen megijedhettél!
Nagyon jó hír, hogy jobban vagy, drukkolok,hogy így is maradjon!
Sziasztok!
én most jöttem a korházból,sajnos szombat este elöntött a vér egyik pillanatról a másikra, nagyon megilyedtünk. A baba szerencsére jól van, de eddíg bent kellett feküdnünk.
Felvesztek a listára? Én augusztus 10re vagyok kiírva. Remélmélem eljutunk odáig:-))
de az biztos,hogy meleged nem lessz benne...reméljük,addigra már tavasz lessz és szép időtök lessz....kicsit,mit kicsit,nagyon irigyellek,nekem nem volt menyasszonyi ruhám,egy fehér blúzban és egy világos kék gatyában voltam,de boldogok voltunk,lagzi nem volt,csak egy ebéd,amin kb 20an voltunk,nálunk,fent a lakásban...aztán 7 év után elváltunk...
tegnap nézegettem az újságot és láttam,egy hirdetést,amiben az volt,hogy menyasszonyi ruhák kiárusitása valami boltban,mondtam a páromnak poénból,mire ő meglepetten némi csend után:-minek az nekünk????aztán jót nevettünk rajta...
Hú, de gyönyörű az a ruha!
Nekem csak szűk polgári esküvőm volt, nem volt királylány ruhám, és úgy irigykedem. De boldog vagyok azóta is.
Persze, elvileg feküdnöm kéne, de amit meg kell csinálni azt meg kell csinálni... A párom reggeltől estig gályázik, az a minimum, hogy rend és étel várja itthon...
De azért nagyon vigyázok, a nap nagy része pihenéssel telik... :)
De jó. Az enyém viszont lejárt. Kiteregetek, csak már megfeledkeztem róla.
Neked most pihenned kellene, nem???
Hát én nem sok mindenre emlékeztem mert olyan gyorsan elment az idő, de a videós mindenhol velem volt, és azért volt olyan jó most megnézni a videót. Sok mindenre nem is emlékeztem.
Fényképezzen a rokonság sokat. Én összegyűjtöttem az összeset és olyan jó nézni.
Hűha, reggel 7-ig? Én éjfélkor már horkolni fogok! :))
Remélem én is emlékezni fogok minden szép pillanatra és nem leszek olyan izgatott meg ideges, hogy aztán semmi nem jut majd eszembe a nagy napról... :D
Jó lenne ha sikerülne kihívnod őket. Szerintem biztos megteszik. De jó, olyan izgalmasak az előkészületek és a nagy nap pedig olyan hamar elmegy.
Én az esküvőkor 7.kor indultam fodrészhoz, sminkeshez, délbe végeztem akkor mentünk fotózásra, 3kor végeztünk, de 4 kor már kezdődött az esküvő aztán reggel 7.ig tartott. De az egész olyan volt mint egy pillanat. Olyan jó most visszanézni.
Igen itt lesz minden Veszprémben!
Református esküvő, polgári szertartás és a Betekints Hotelben lesz a vacsora!
Az én párom is úgy van vele, hogy ráér még öltönyt venni, de ha rajta múlt volna, akkor még sehol nem tartanánk... :)
A sminkes itt van a szomszédban, de a fodrász akit ajánlottak elég messze van tőlem. Megpróbálom megfizetni őket, hogy kijöjjenek házhoz, mert a ruhába felülről kell belebújni, elég sok rétegű és tökre mennem a hajam közben meg minden. Nem tudom bevállalják-e...
Látom Veszprémben laksz. Ott lesz a templomi, polgári meg a vacsora is? Veszprém nagyon szép hely.
Hát az öltöny az nálunk is az utolsó hetekben készült el. Ezek a vőlegények szeretik halogatni a dolgokat. Az lenne a jó ha egy helyen lenne a fodrász meg a sminkes ,mert időt takarítanál meg, meg egymáshoz tudnák igazítani a munkájukat.
Persze, teszek fel képet a nagy nap után, sajnos amikor próbáltam nem készült lép...
Minden le van fixálva, már csak egy jó fodrászt meg sminkest kell találnom, venni egy szép fehérneműt és a vőlegény öltönye hiányzik még...
Lagzi nem lesz csak egy vacsi a szertartás után, de azért megadjuk a módját, nagyon szép helyen lesz...
Nagyon gyönyörű a ruhád. Remélem majd teszel fel képet magadról is ebben a szép ruhában.
Bizony márc 7 már nagyon közel van. Hogy állsz az előkészületekkel? Mindent lefoglaltál?
Március 7! :))
Tettem fel képet a menyasszonyi ruháról, tegnap foglaltam le!
Nekem még sosem hatott a magne b6-t, pedig már néhányszor kellett bevennem...
Szia! Remélem minden rendben lesz nálad. Mikor lesz a nagy nap? Nekünk júliusban volt, és tegnapelőtt lett kész a video. Olyan jó volt nézni, annyit bőgtem rajta.
Nekem is fáj a hasam, de még nem vettem be a Magne B6-ot, mert tegnap is hánytam aztán most várok egy kicsit.
Képzeld én is elmentem fogorvoshoz tegnap, de nem rendelt mert elnéztem a rendelési időt azt hittem hogy szerda van. Majd legközelebb.
Sziasztok!
Hogy vagytok ma?
Tegnap nem voltam, mert egész nap az esküvőt intéztük, de visszaolvastam ám mindent... :)
2 napja fájdogál a hasam, nem görcsöl, hanem hasogat, nem tudom mi lehet, aggódok a vérömleny miatt... :(
Szerdán megyek uh-ra, remélem minden rendben lesz...
Tegnap elmentem délután fogorvoshoz, átnézettem a fogaimat, de csak otthon vettem észre, hogy se pecsétet nem kaptam, se igazolást, hogy megjelentem, de nem érdekel, vissza már nem megyek, remélem hisz majd nekem a védőnő... :/
szia!
néha bekukkantok ide. elvileg az összeférhetelenségnl nincs gondd. nálunk is ellentétes a vércsoport a párom és köztem, de nem volt baj, figyelték mindíg terhesség alatt. annyi h ha a baba vércsoportja is ellenkezője a tiédnek akkor majd fogsz kapni szülés után egy inekciót. de elvileg a babára nincs hatással terhesség alatt.
Szia Tina!
Bocsi, hogy eltűntem, de megjöttek a fiúk délután, és leléptem. A párom nagyon beteg, elkülönítettük egy másik szobában szegénykémet, nehogy mi is elkapjuk ezt a nyavalyát! Tüdőröntgenre is elküldték, mert tüdőgyulladás gyanús. Most csak telefonon dumcsizunk...
A naptár szerint augusztus 4. a szülés várható időpontja. De ha nem volt rendszeres a ciklusod, akkor ez korántsem biztos.
Jó éjt mindenkinek!
Szia Pocak!
Nem lehet, hogy a párod RH negatív? Mert akkor van összeférhetetlenség, de ne aggódj, már arra is van megoldás, úgy tudom.