2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Ez jó ötlet, van is itthon. Most forró citromos teát ittam az előbb.
Ja már én se hánytam 3 napja. Ma kezdem a 15. hetet.
Szia
Én jobban vagyok mint eddig
Ma nem hánytam és nem vagyok annyira fáradt sem:)
Jó reggelt!
Korán keltem,mert nem soká fodrászhoz kell menjek!
Nem sok erőm van,ez a megfázás kiakaszt,de muszáj elmennem,mert már ugy nézek ki,mint egy idióta!
És ti hogy vagytok ezen a szép szombat reggelen?
Köszi lányok, aranyosak vagytok(bár Én már most elfogult vagyok), szerintem is nagyon jó képet csinált a dokibácsi!
Még 2 hét, és Én is végre Veletek tudok majd fórumozni, nem csak mindig meló után válaszolni!
Vigyázzon mindenki a pocaklakójára!
én is elösször ijet találtam,aztán ott volt,hogy az a teljes neve és igy kell ketresni,tényleg bocs,ha vaklárma volt,de mindehol igy irtak tóla,remélem neked van igazad...
jó éjt...
meezy!
"Vékony, erős, hártya, amely a magzatot veszi körük, és folyadékkot tartalmaz." Ezt találtam az amnion szóra!
És nekem az van írva a papiromra,hogy amnion simán,a szalag nincs írva!Szóval valószínű a délelőtti parám vaklárma volt!
Ha a szalagról lenne szó,úgy gondolom mondta volna a dokim!
Köszönjük a jó kívánságokat!:) Írj máskor is nekünk!
Lányok,ma egyre többször érzem azt a furcsa motoszkáló érzést a méhemnél!Alig merem elhinni,hogy a picit érzem!?
köszönöm én is nektek....:))
rám rámesett egy pók kismamaként még a lányommal bizony megijjedtem utálom,szóval a kis fenekén ott van egy piros folt neki:)))
Elevensors amugy ügyi vagy gyantázást illetően,jó kozmetikus vagy ,amugy én is az vagyok:)))micsoda véletlen....
nem hinném, engem a macskám kölyke össze karmolt egy csomnószor és nincs egy karcolás sem a babán. Ezek a foltok általában egyszeri elkalomkor keletkeznek mikro a kismama meg is iyled. Pl megcsípte egy rokont a kakas és a kisgyereken ott lett a nyoma..
Vagy anno 1999-ben a napfogyatkozáskor a egyes tyúkok-többekközt a mamáméké is- olyan tojást tojtak amin egy napocskához hasonló jel volt. :)
De a gyanta az tudatod, attól nem lesz baja.
Hát tényleg nagyon oda kell figyelni az uh.-kra is, meg mindenre! Ha mi nem vagyunk alaposak, akkor lehet, hogy a dokik sem (tisztelet a kivételnek!)
Én most tudtam meg ma, hogy ellenanyagszűrésre egy hónap múlva ismét mennem kell. Gondolom, hogy valami nem lett okés, de a dokim azt mondta, hogy annyi a teendő, hogy sűrűbben kell ezt a vérvételt nézni, mint az átlag kismamáknál és az uh.-kra is jobban oda kell figyelni! Remélem, hogy nem lesz semmi gond, mert eddig nem mondták, hogy bármi baj is lenne a picivel?! Véleményem szerint, ha bármi lenne, akkor kötelességük szólniuk, igaz?! Jövő héten megyek a dokihoz és megnézzük együtt az ellenanyag eredményét, nehogy csak tel.-on mondjon valamit nekem!
Ma én is sokat járok pisilni.
A mi picink nem bírja a paradicsomot. Ha azt eszek, mindig kijön egy-két óra múlva fölül. Úgyhogy ezt most mellőzöm.
Köszönöm, akkor még megpróbálkozom a gyantával.Ha nem bírom legfeljebb kiszedem csipesszel.
Azért kérdeztem, mert hallottam olyat, hogy esetleg a babán lesz valami maradandó nyoma... lehet hülyeség.
Ancsának: nekem soha nem voltak rendszeres ciklusaim. Policisztásak a petefészkeim évente max 5, 6 alkommal jött meg. Tavaly május és november között sem volt. Most meg babát várok:-))))
11.10 volt az utcsó
28 napos a ciklusom
Köszönjük a jó kívánságokat:)
Gratulálok a kisfiadhoz!:)
Én gyantáztam magam és szoktuk a kismamákat is (kozmetkus vagyok) bár inkább pasztával merta bőr érzékenyebb lehet terhesen. Nekem az volt.
Szőkítést nem javaslom, nyugodtan leszedheted bár igaz ami igaz, a hormonok miatt sötétebb lesz az a vonal és nem lehet megjósolni, hogy a szőrtelenítésnek lesz-e maradandó nyoma. Mert amúgy ha kiürül szülés után a szervezeted, vissza szokott állni az eredeti szín és eltűnik a csík is.
Szóval inkább az a kérdés te hogy bírod ott a gyantát majd mert a kismamáknak a hasuk különösen érzékeny
Lányok hogy milyen jó benneteket olvasni én csak bekukk ide mivel én 2008 augusztus 1 én szültem a kisfiamat,és megláttam hogy van már 2009 aug i fórum is..
Csak jó egészséget és gyönyörű hónapokat kivánok mindőtöknek,gyors és gyönyörű szülést és egészséges kisbabákat:))
Reméllem nem gond hogy irtam ???azért majd néha benézek ide hogy kivel mi van.....
És kitartást nektek mindenhez nem könnyű de a végeredmény a legcsodállatosabb a világon.....
Hát ez tényleg fura!Én akkor lennék 14-ra kiírva,ha 28 naposak lettek volna a ciklusaim!
Idáig nekem nem mondták,hogy nem jól van számolva a hét!Szóval elvileg megfelelek a 12hetesnek!
19-ra vagyok!Érdekes ez!:)
Amugy nekem sose volt 28napos a ciklusom,mindig hosszabb,34-35 nap!Ezért lehet!
Neked mikor volt az utolso mensi?Nekem 11.07.