2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Annyira nagyon szeretném ezt a babát is, de úgy érzem, hogy olyan sok vérvételre kell járnom, hogy az már hihetetlen! A kisfiammal nem érzékeltem ezt! Vagy ott megjött minden eredmény rendben és időben, de most csak azt érzem, hogy vérvételről, vérvételre járok, fizetek ide-oda, és meg kell ismételni dolgokat 2-3 hetente. Kicsit most kész vagyok úgy érzem!
Hiába süt a nap, letargiába vagyok, vagy mi a tök...! :((
Bocsi, hogy rátok zúdítottam, de a párom még olyan későn ér haza...
Sziasztok! Most kaptam meg egy vérvételem eredményét. Ki, mit tud a CMV IgG vizsgálat ereményéről, ha az magas?
Cytomegalovirus IgM gyengén pozitív, Cytomegalovirus IgG ELISA pozitív
Mit jelentenek ezek? Segítsen, aki tud??!!! Köszike
itt a sztori, visszakerestem:
" Egy kismama ismerősöm mondtam hogy amikor a fiával volt terhes, kiderült hogy méhen kívüli, azonnal befektették a korházba, és úgy volt hogy reggel megműtik. Egész este a picihez (petezsák :) ) beszélt és reggel mikor újra uh-t csináltak, megállapították hogy az éjjel lement a méhébe és beágyazódott ott. Az emberi test csodákra képes! De menj dokihoz! "
Szóval a baba velünk van, tududnk rá vigyázni még akkor is ha reménytelen..
Meezy esete szerencsére még egyáltalán nem az
eddig nem ilyennek ismertem,de vannak nála tuskóbb orvosok is...
köszi a bitató szavakat...drukkoljatok nekem továbbra is,azt hiszem most elmegyek egyet pihizni,mert nem sokára mennem kell a lánykámért és nem szabad,hogy ő ilyen állapotban lásson és igy az autóba sem űlhetek be....nem szeretném megijeszteni,bár mindig megérzi,hogy ha szomorú vagyok,még ha mosolygok akkor is...és olyankor csak oda szokott bújni hozzám és átölel..olyan drága....imádom az én okos nagy kislányomat....
beszéljetek a babához minden nap, ha lehet mindennyian. Detti adjon rá puszit, beszéljetek hozzá.. vagy bármi!
Mikor a fiammal terhes voltam, az elején mindig rajzoltunk egy pici csillagot a pocakomra, hol a férjem, hol én.. talán butuskán hangzik, de ez a kis szertartás jó érzéssel töltött, amolyan talizmán féle volt.
De nem is az a lényeg, akaszthatunk egy követ a nyakunkba vagy csak beszélhetünk hozzá minden nap.. az a fontos, hogy jó érzéssel és erővel tölt fel.
Meezy, a te tested, a babád pedig veled együt érez. Ez lelki kapcsolat is, nem csak biológiai. Igenis meg tudod védeni!
Egyszer olvastam egy esetet, egy csaj mesélte el, a barátnőjével történt: megállapították, hoyg a terhesség méhen kívüli és másnap el kell vetetni. Egész éjjel beszélt a babáhozaki valami hihetetlen másnapra ott volt a méhében..
Elképesztő, szinte feldolgozhatatlan agyilag, mégis megtörtént.
18.héten vagyunk...
ő neki ez csak a munkája,neki ez nem okoz örömöt,neki ez már csak rutin...olyan mint amikor mi a munkahelyen elkészitünk egy sátrat akkor nem spilázzuk túl a dolgokat....megvan azt kész,nekem az a munkám,neki meg ez...rutinból csinálják már...nem tudnak együtt érezni,ahoz nem kap elég zsét...
No, visszaértem a bevásárlásból, de sajnos látom a rossz hírt!
Meezy, tudom, hogy én könnyen beszélek, de csak pozitív dolgokra gondolj, nem lehet semmi baj, ez a pici Téged választott és én hiszem, hogy nem lesz gond!!!!
Az ilyen orvos meg menjen a sunyiba, tapló érzéketlen állat az ilyen, leszarja mások érzéseit, pedig ez pont az a szakma amikor nagy szükség van emberségre és kedvességre! Bíztatnia kellene, nem elrémisztenie!
Nem lesz egyszerű megoldanod, de rengeteget feküdj, pihenj és ne foglalkozz most másokkal kinek milyen terhet teszel ezzel a vállára, semmi sem lehet fontosabb, mint a baba egészsége!
méézy, még a 23. héten is feljebb mehet a lepény, nézd, itt egy pár eset ami nem kerget illúziókba mégis reményt ad, hoyg lehet ez sima és jó kimenetelű is:
Igen,visszaaludtam!Nem értem hogy mi volt velem!?
Azt írta este Gerti,hogy majd ma csinálja meg nekem!Még nem írt!Izgatottan várom!