2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
ajjajj4az nem túl jó!
Nekem azt mondta az előző dokim, hogy fejletlen a méhem, ahhoz képest elég gyorsan sikerült Zsebike!
Én arra gondolok, ha tényleg fejletlen, és kicsi a méhem, akkor lehet, hogy azért fáj nekem ennyit a pocakom.a mostani dokim szerint hülyeség volt, amit a másik dokim mondott.szerinte teljesen normálisak az értékeim!Szóval rejtély!
oké köszönöm!
okosodok:)
Nyuszogó!
Nem tudod Szegeden hol lehet venni pici pénzért,jó kismama nadrágot venni?
igen 12 hetes, akkor nézik a tarkóredő vastagságát
a leleten NT
Jaaa és mikor van az elsö genetikai uh??
Az a 12 hetes?Mert azon voltam!
A védönötöl lehetetlen megkérdezni bármit is,megkérdezte van e panaszom,aztán nyomtatott egy köteg leporellot aztán viszlát!
Akkor jó csak mki mást mond:)))
Így már megnyugodtam!Meg tök durva mki kapott egy csomó mindent hogy olvasgasson már az elsö trimeszterben is nekem meg körzeti meg központi védönöhöz is kell járnom azt én még semmit nem kaptam!!
Türelem! El fog jönni az az idő is!
Aztán lassan, lassan megyünk szülni... :))
Én sem akarok gyógyszert szedni, de ha ez kell ahhoz, hogy ne legyen semmi gond, akkor inkább beveszem!
Kálium van benne, és magnézium!állítólag a mélyizmokat lazítja.régen szívbetegeknek adták,de most már csak kismamáknak. a védőnőmet is megkérdeztem, és azt mondta, hogy jó.
meglássuk hogy vizsgázok itt a fórumon
eddig kettő pipa
'Asszem, hogy a 20-dik hét körül elmegyünk egy ilyenre...?!
Még egy hét, mire láthatom a picinket! Csak akkor megyek a 18 hetes uh.-ra
Akit érdekel a 4D, hogy mikor mit vizsgálnak:
1. genetikai 4D Ultrahang-szűrővizsgálat
Időpont: 12-13. hét
Vizsgálható:
koponya (BPD),
arc,
gerinc,
nuchalis oedema,
szív (négyüregű),
rekesz,
gyomor,
hasfal,
vesék, húgyhólyag,
végtagok,
lepény, köldökzsinór,
biometria (CRL, BPD, esetleg AD, AC, FL).
Célunk: fejlődési, chromosoma-rendellenességre gyanús jelek, gyanús jelek, kóros állapotok felismerése, a pontos terhességi kor meghatározása.
Image
II. genetikai 4D Ultrahang-szűrővizsgálat
Időpont: 18-19. hét
Vizsgálható:
koponya
gerinc,
szív (négyüregű),
rekesz,
gyomor,
hasfal (AD,AC),
vesék, húgyhólyag,
végtagok (FL),
lepény, köldökzsinór,
magzatvíz,
a. uterina Doppler (magas kockázat esetén).
Cél: fejlődési, chromosoma-rendellenességre gyanús jelek, kóros állapotok, kóros placentatio felismerése, a pontos terhességi kor meghatározása.
Image
III. genetikai 4D Ultrahang-szűrővizsgálat
Időpont: 28-32. hét
Vizsgálható:
későn megnyilvánuló fejlődési rendellenességek,
magzati biometria (növekedési zavarok),
a magzatvíz mennyisége,
a lepény helyzete érettsége.
Cél: a magas kockázatú csoport kiemelése fokozott észlelés, és/vagy Doppler-vizsgálatok céljából (chronicus hypoxia!).
Egyébként közel áll az asc a csillagjegyedhez, simán állhat benne bolygó és azok is formálják a személyiséged. Pl camomillenak kos az asc-se de ott áll a Hold az 1. házban. tehát nem csak kos-os, de holdas is :)
Lényeg a lényeg: oroszlán asc-sel igazán sokra viheted. Nézd a jó oldalait, márcsak azért is mert a gyerkőc is lehet az lesz. :)
De nekem is inkább a Rák a szívem csücske.:D