2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Ha még sokat beszélünk róla, én is fogok:))
"Fürgyetek le!":))
Jó reggelt:)
Én is viszketek:)
Jó reggelt! Találtam a viszketésről a Kismama különszámban! Azt írja, h teljesen normális a has+ mell viszketése, mert tágul a bőr! De lehet allergia is biz. testápolókra, krémekre..Illatmenteset ajánl!
Ha viszont egész testen jelentkezik a viszketés, és elviselhetetlen, szinte aludni sem lehet tőle, akkor az lehet terhességi epepangás..Nem árt jelezni az orvosnak a viszketést, csinálnak ilyenkor vérképet,h kiderüljön!
De mielőtt beképzelitek, h nektek ez van, én nem akarok megijeszteni senkit, és tuti csak a normális viszketésetek van! Csak leírtam, mert találtam...
Mi akkor kelünk mikor a fiúnk.. :D
Szerintem a 20. héten, azaz 3 hét múlva
Igen, nagyon jó lenne. Bízok benne hogy mindenkivel minden rendben lesz. Csak úgy tűnik ezek a babák szeretnek minket ijesztegetni.
Mi jól vagyunk, kicsit émelygősen.
Te mikor mész legközelebb uh-ra?
Halihó! És Te meg a kisfiad, higy vagytok? :))
Úgy örülök, hoyg minden rendben...
jaj, olyna szuper lenne ha mindannyian egészséges babát szülnénk.. ez egy igazán sikeres topic lenne.
Adri drága.. én nemtóm de valahogy nem bízok a hőgörbében, olyan érzékeny dolog és a mérőeszközök sem valami megbízhatóak. Láttam már rengeteg ellenpéldát.. Bográcsnak pl folyamatosan leesett aztán vissza.. felmen.. visszaesett..
Pedig terhes lett, és valamelyik reggel is alacsonyabb volt így terhesen..
Hát nem tudom, szerintem az ember ezzel csak idegesíti magát pedig nem is megbízható az eredmény.
Na most érzem, hogy kezdenek kicsik lenni a melltartóim. :( Lassan be kell szereznem újakat...
Fú, de úgy úúúútálom, amibe nincs merevítő! Pedig muszáj leszek olyat venni, hogy ne nyomja a gyomromat se