2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
tudod mit jelent a hüje pontos jvel???
-Hejes
-ügyes
-jól nevelt
-egyén..........
:-D Mindig elhatározom h rakok fel képet, de mindig elmarad.
Pocakos kép már megvan, de sajna a fényképezőben még..
Pedig már szépen látszik a pocim.
Holnap felrakom, ííígérem. :D
;)
mikor lesz már pocakos kéééép?
MEgnéztelek iwiwen.. hát nem vitted túlzásba a magamutogatást kistigris.. szerintem itt több info van rólad mint ott :D:D:D
akkor harapd meg..én egy hatalmas tábla csokit vette a kezembe...de valahogy ez sem izlik...
a párom egyébként azt mondaná,hogy ha megsértődött akkor nem tolja a kis talicskát...a gyerekemet ezzel a falnak tudná küldeni,amikor ezt mondja...
megsértetted a teavajamat :D:D:D
az tuti, hogy már összehasonlíthatatlanok (szép, hosszú szó) a mai termékek a régiekkel
Hát evés előtt közvetlen nem nagyon, kva kemény lesz. Csak harapni lehet, vagy rászeled a kenyérre, mint a szalámit. :-DD
Fogyis szendvics. :D
Ehh. :-DD
Ja, még azt akartam, remélem nem kell sokáig várnod a dokira.
szerintem ez csak kampáyn volt.. msot meg kiderült,hyog sokkal egészségtelenebb a margarin mert az mesterséges, hidrogénezéssel állítják elő.
Erdélyben meg a kaukázusban élő emberek zsírral főznek, szalonnát esznek, tejet adnak a gyereknek és semmibajuk. a 80 éves embernem a rendelőben ül hanem dolgozik, mozog.
Szerontem az egészség emg az elhízás oka nem a zsír hanem a mozgásszegény életmód, a 10 féle gyógyszer amit az idősek beszednek meg a tudat, hoyg betöltöttem az 50-et, már felesleges vagyok..
Nem tudom, kaja közben bűzölögni..
Fúj.