2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
na jóvanám.. még az álmod is titkolózik! :D
Egyre izgisebb!
helló
és hol a pocis kép.......
a kisfiamnál vagyis a terhesség előtt pár hónappal álmodtam, hogy teregetek és kis alsógatyikat szedek ki gépből :-)))
most meg az volt, hogy szuper gyors szülés és a végén megkérdeztem, hogy fiú vagy lány és mondják, hogy fiú én meg azt erre, hogy nem ez nem lehet...., de hogy ez mire utal nem tudom
hello csajok!
Iwiwen mindenkit visszaigazoltam! :))
várom már a holnapot, remélem meg is mutatja milye nincs vagy van :-)))
az érzéseimre már nem hagyatkozom, de annyira bennem van, hogy nem lehet kisfiú......
még a terhesség előtt volt ezzel kapcsolatban egy álmom
neked annnnnnyira vegyesek a jóslatok, már olyan kíváncsi vagyok! Én nagyon remélem, hogy kislány! :):):)
Hétvégén lehet kiderül! :D:D:D
ilyen pozitív történetek miért nem kerülnek a médiába??? jó lenne ha ezt az emberek is látnák
azért ebből a történetből az is kiderül, hogy a genetikai tanácsadó nincs a helyzet magaslatán...
csak annak tűnik :-))
kávézni már nem kávézik velem...., azt a kollégáival
sziasztok!
mi mindig 7kor kelünk, együtt reggelizünk apával. Közben várom mikor ébred a kicsi, most még alszik, apa meg elment dolgozni.
Jó reggelt Anyukák!
Nálunk is ez a helyzet, hogy köztünk alszik a gyerkőc, de engem most kirúgott az ágy valamiért?!
Mennem kellene a védőnőhöz is magunk miatt is, meg a Törpe 18 hós oltási papírját is le kellene adnom, hogy tudomást veszek az oltásáról. De olyan lusta vagyok felöltözni is
Még itt kortyolom a tejeskávémat habbal :)
Szia Roni!
Neked is nagyon sok boldogságot kívánok és várunk a képekkel!
Hali csajok,
Roni, égy összesen egy db Geier Mónikát találtam, Tatabányán. Ő lennél Te? :)Csak mert a Hoxás adatlapodból ez nem derül ki..