2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
hol van mindenki?? haldoklik a fórum?
köszi csajok! nagy siker, mert nem vagyok egy számítógépes zseni:))))
Na, csütörtökön négyre megyek a nődokihoz. :) Holnap reggel meg afp.
profi vagyok, nagyon szép lett!!! szerintem:)
köszi, majd próbálkozok:)
Boldogulsz?
Most megyek készülödök,mert hamarosan indulunk a dokihoz!
<font color=blue>
mindig ezt kell beirni a naplo bejegyzés elé,és akkor szines lesz!
Persze a blue-t helyettesitheted bármilyen szinnel!
Aha,azt láttam!
A hátteret úgy tudod,h pl az én naplomba a tulipános háttér van ugye,ott kattints arra a myspace layouts-ra,egy angol oldal lesz,ott megtudod csinálni!
ezeket se tudom,h hogy kell használni:)
már ügyi voltam, vonalzót sikerült csinálni:)
nem is csak a színekről van szó, szeretnék olyan csillogós háttereket!
segíts légyszi megcsinálni a naplómat:)
[link]
Andi látom szenvedsz a színekkel,itt könnyebben fogsz boldogulni!
ismerős a dolog Andi!Nekem perpillanat tele van most az arcom ilyenekkel,és sajnos mindig piszkálom is,hiába tudom,hogy nem szabadna!
Én 2-3hetente járok hozzá,és mindig megszokta nézni!
DE az elején nem vizgsált,olvastam,h sok doki az elején nem szeret "nyulkálni"!
és a naplókban is tudtok segíteni??? akarom csinosítgatni:) most kedvem van hozzá
megyek én is..megpróbálok enni valamit,bár étvágyan nem nagyon van...majd este jövök,ha jövök...csáááááááááá
én nem látttam már a szipirtyót azóta,hogy két éve elment a férjem haza...hááááála a magassssságosnak....engem meg csak utáljon,hisz én mindig csak "bántottam"...amikor kiderült apósomról,hogy rákos,ki a fene hurcolta a dokitól a dokiig,és ment bevásárolni és mindig ott voltam,ha kellettem meg minden,soha nem volt egy rossz szavam sem hozzájuk,mindig tudtam,hogy hogy kell viselkedni,csak egy hibám volt,hogy szemet vetettem és családot alapitottam az ő kicsi fiacskájával...most boldog lehet vele,mert haza költözött hozzá,amit mindig is akart,aztán most meg szabadúlna tőle...
a babás tickerek-re kattintva csináltam.
egyszerű:)
:)))))))))))))))))
Segítsetek picit! Hogy kell olyan vonalzót feltenni az adatlapra, h mikor jön a baba?
Nekem volt.
Tettem rá tonikot de nehezen múlt el és fájt.
Én éppen viszketek:) (tudom fürdeni kéne:DDDD )
ismerős helyzet:(
Nálunk nem elég hogy a saját "apukája" letojja a gyereket a szülőkkel,nagyszülőkkel ugyanez a helyzet:(
Párom szülei viszont úgy viselkednek a fiammal mintha saját unokájuk lenne:)
Én is ki tudnám tépni a "családom"haját mert utálják a fiamat.Nem tudom hogy lehet egy gyereket utálni...
Megszakítottam velük minden kapcsolatot,piszkosul fájt de most jobb.
Mi 70km-re lakunk tőlük,és hétvégén mindig haza megyünk,mert ott lakik az egész rokonság,én őket is szeretném látni,ha mindig itthon vagyunk akkor nagyon unatkozom,és ha valami van akkor kire számítsak ha nem a nagymamákra.Az meg hogy csak eggyikhez megyünk,hát a másik úgyis kijön az utcára,ha mi nem megyünk be,meg anyám még nagyobb patáriát csinálna.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LE VANNAK SZ..RVAAA
tényleg nem szép,h így viselkedik! nem tudod megbeszélni vele, h ez nem a gyerek hibája? és ha téged utál, akkor utáljon, de ő az unokája..
További ajánlott fórumok: